INGEN FANTASI


Halloj.
Vet inte vad jag ska skriva om nu för tiden.. Skriver samma sak hela tiden. Om vad jag gör, skolan, vänner osv...kanske man ska vila med bloggandet några dagar. Ska nog göra det.
Men idag gick vi kort dag och efter skolan följde jag med ina hem. Så nu ska vi gå en runda.

Hade en jättemysig kväll med fanny igår också! puss på dig!
När jag kommer hem blir de hoppa in i duschen och sen plugga inför provet och glosorna tills imorgon. PUSS!

På bilden ser ni jordens vackraste lilla tös!



juste! sa du bajs i klittan..?
(ina och antonia)





GOKVÄLL

Gokväll!
Befinner mig i fannypannys säng. Vi åt pizza som jag skrev. Det var gott och mätt det blev jag.
Efter vi hade ätit klart träffade vi Ina en stund. Så jag har haft en trevlig kväll.
Nu är jag sjukt trött så jag får väl kanske börja öva på glosorna som vi har tills imorgon.
PUSS!
hihi

PIZZA

Har inte tid att skriva just nu. Ska dra till tyringe för att käka pizza med fanny. Sover hos henne inatt!
PUSS!

ÖNSKELISTA

Julen närmar sig och min önskelista ser ut såhär:

Systemkamera

Tandsmycke

Silverring

Det är min önskelista 2011!



8 PROV

Hejsan!
Sitter och skypar med min lilla maja. Dagen har varit till sin ära..hehe nej men dagen har gått sjukt sakta.. Vår spanskalärare är tillbaka och vi skulle haft prov i nästa vecka som alla andra språkgrupper ska ha men vi har haft vikarie nu de sneste 1000 veckorna så vi har ju inte lärt oss så mycket spanska.. ganska gött ändå men vi skulle ha de efter jullovet istället..
Nu måste jag plugga till våra 8 prov framöver hej då!
Söta pojkar.

MYSIG SÖNDAG

Fy vilket väder det är! Blåser och regnar, blåser och regnar. Pappa sa till mig att jag skulle gå ut med malte men jag är rädd att han flyger iväg..Hade ju inte varit så poppis om jag hade kommit in, pappa undrar vr malte är, nä han flög iväg..
Jag har haft en väldigt trevlig första advent! Suttit nu i snart 2 timmar med att göra egna julkort. Det va faktsikt jättemysigt. Mamma står vid spisen och gör gröt, det luktar saffran efter lussebullarna och lite stämmningsfull musik i bakrunden. Det låter inte helt fel!
nu ska jag hoppa in i duschen. Mamma köpte shampo, balsam och inpackning till mig idag för 500 kr...hehe.. Jag har jättekänslig hårbotten och jag har användt fel shampo nu ett tag så det kliar och jag är alldeds sönderreven i bottnen..inte kul !

FÖRSTA ADVENT

Första advent är nu kommen! Nu är julen här snart! Vi har tänt vårat första ljus i vår adeventljusstake.
Och nu ligger jag i soffan och lyssnar på stämningsfull julmusik.
Idag fyller min underbara kusin år. Julia, hon fyller 17 år. Stort grattis!
slänger in en härlig julmelodi till er!

NY DESIGN

Jaaa jag vet..jag har ändrat headern igen..men jag gör aldrig någon som jag tycker riktigt mycket om..men denna känns bättre än den förra!
slänger in en söt bild på mina favoriter!

WILLIAM

Det blev varken julpyntning eller letande efter en ny mobil..Raffe och Willam kom ner på ett litet besök medans emma var inne i stan. Väldigt trevligt. Har inte sett William på 2 veckor. Han bara växer och växer och växer lite till!
Och ingen snön har fallit ner.. NU FÅR SNÖN KOMMA!

HOTELLFRUKOST

Ligger i sängen och deckar till 100 % .
Det var längesen jag fick en sån här lång och avslappnande sovmorgon. Det uppskattas. klockan är halv 11 och frukosten står och väntar på mig och syster. Man kanske ska ta sig upp. Mamma har köpt "hotellfrukost". Inte varje dag man får det.
Som jag skrev i det förra inlägget, vi fortsätter med pyntningen. Och jag ska försöka få taf i en mobiltelefon som fuknar. Den jag har är helt broke..
PUSS!

FREDAGSMYS

Jag & Louise har nu intagit våra platser i soffan..och väntar bara på att maten ska bli klar.
Nu är allt som vanligt igen. Hela familjen är samlad! Ikväll blir det riktigt myys!
Imorgon fortsätter familjen med pyntningen. På söndag är det första adverb som de säger i pelle svanslös..HAHA!
Vill också tacka louice, ina och fanny för den lilla stunden vi fick tillsammans idag. Puss på er!

FANNY´S

Hej allaihopa!
Sitter hos fanny med louice och ina. Mamma kommer och hämtar mig vid kavrt över 5 och sen drar de andra till tyringe för att ha en trevlig tjejkväll.
Ikväll kommer Louise hem! ÅHH vad jag har saknat här hemma ! PUSS !

MOBBNING

Flickan är 13 år och har precis börjat i högstadiet. Flickan är spänd på hur detta kommer att bli. Hur det kommer att vara på en störra skola med flera elever. Men det visar sig snart att det stora tuffa killarna har hittat sitt offer, flickan som precis har börjat 7:an. Flickan är osäker i sig själv redan innan hon började högstadiet och det tuffa killarna gör det bara värre.
Flickan kommer inspringandes ifrån rasten. Lektionen börjar snart. Hon hämtar sina grejer och är redo för att gå till klassrummet. För att komma till klassrummet måste hon gå genom den långa färglösa korridoren. Längst väggarna är det bänkar. På bänkarna sitter de tuffa killarna och de tuffa brudarna. Flickans kompisar har redan gått i förväg. Flickan kollar oroligt ut mot korridoren. Tar ett djupt andetag och börjar gå. Hon börjar närma sig den första bänken. En kille reser dig från bänken och puttar på flickan så att hon åker över på andra sidan. Killen på den bänken gör lika dant. Och så håller dom på hela vägen till flickans klassrum. Hennes klass skrattar för att hon kommer försent.
Efter lektionen kommer hon ut ur klassrummet. Korridoren är tom. Flickan känner en lättnad. Hon går med stora och självsäkra steg mot sitt skåp. Hon lägger in böckerna och springer ifatt sina vänner. Men hon hinner inte ifatt sina vänner innan de tuffa tjejerna får tag i hennes kläder och drar med henne in på toaletten fast än hon inte vill. Tjejerna låser dörren. Flickan ser hur den ena flickan börjar klicka ut tvål ifrån tvålhållaren. Flickan börjar gråta, de andra tjejerna börjar bara skratta och sätter handen under flickan mun och säger "ÄT" Flickan vill inte. Den ena tjejen hotar med att hon kommer få stryk. Flickan vägrar men tjejerna trycker in tvålen i munnen på henne. Skrattar och låser upp dörren. Dom går där ifrån och flickan stannar kvar på toaletten för att försöka få bort den äckliga smaken som hon fått efter tvålen.
När flickan kommer hem frågar mamma hur dagen har varit. Flickan svarar "bra" för att hon vågar och vill inte berätta vad som har hänt. Hon är helt enkelt för rädd.
ska barn behöva ha det såhär?

TORSDAG

Torsdagen lider mot sitt slut..
Torsdagar är underbara. Vi har 2 riktigt långa raster med bara en lektion imellan. ÅHH rikigt skönt.
Både Ellen & Linnea var sjuk så krya krya!
Ville bara säga att jag älskar fanny svensson!

THE BOTTEN IS NÅDD

Säkert inte många som har missat detta..men kolla ändå en gång till!

UTBILDNING

Utbildning idag med polarna. Om jag får säga mitt så tycker jag att det var en riktigt bra utbildning. Vi kom dit. Fick saft och fralla. Vi delades in i grupper. Medans min eller gruppen som  jag var i, kollade på film, lekte den andra gruppen lekar. Sammarbetsövninngar. Filmen vi kollade på handlade om ungdomar som har varit utsatta för mobbning under en lång tid. Vi fick frågor till filmen som vi skulle diskutera i grupp.
Viola sa att vi skulle få dit en hemlig gäst. Hon sa att hon hade försökt få tag i Kalle Kristansson (2:a i idol 2009) Han har ju gått på tyringe skola..men hon hade inte fått tag i honom...så istället blev den hemligaa gästen Agneta Dentback..HAHA mina förväntningar var ju ganska höga..men hon berättade om hur hon hade mobbat en flicka när hon var liten...jaa det va väldigt inntresant att lyssna på.
Utbildningen började klockan halv 8 och varade till 2. Fem över 2 gick bussen och utbildningen var uppe vid kurhotellet. Så jaa..jag fick springa. HUU JEDA MIG va trött jag var när jag kom in i bussen!
Nu sitter jag hos farfar och tar en fika. När jag kommer hem ska jag städa lite till och lite till och sen blir det läxa.
HEJ DÅ!
söta kusin!
Kolla in denna otroligt tuffa bloggen!
http://www.poppisdagar.devote.se/

VAD TYCKS?

Tror att jag har fixat klart med bloggen nu. Är ganska nöjd med headren. Vad tycker ni?
Hoppas ni gillart!
Ha det bra gott folk!

TISDAG

Fick en tillsägelse av inavagina att jag skulle blogga!
Men jag har precis kommit hem och har tagit mig en snabbdusch.
Men efter skolan följde jag med ina hem. Tog en fika nere på tyran och bara snackade. Tack för idag snäckan!
Imorgon är det ingen skola för min del. Vi polare ska iväg på utbildning hela dagen, så det blir en lugn dag imorgon!
Nu ska jag hjälpa till med att städa lite. Puss!

BLOGGPANIK

ÅHHHH! jag kan inte bestämma mig...jag håller på att fixa med bloggen nu..Vet inte riktigt om jag ska ändra header eller om jag ska ha vit bakrund...? Tänkte höra med er. Vad tycker ni? Lägg gärna en kommentar så att jag vet.

SHOPPING MED MAJA

Svart halsduk för 60 kr H&M
Öronhängen för 39 kr på Ur&penn
Jag och maja drog in till stan. Hade tänkt att köpa julklapp till viktor, missade det i Ullared..
Men det glömde jag..hehe! Istället shoppade jag till mig själv! Maja köpte en rosa skal till sin
mobil CHAO!

MÅNDAG MORGON

God  morgon världen! Hoppas allt är bra med er.
Förkylningen försvinner mer och mer så det känns skönt. Vaknade kvart över 5 imorse av att telefonen  ringer. Paulsson..står det på skärmen....
Maja kommer hit idag.  Hon borde vara här när som helst..skulle dyka upp vid 10-tiden.
Kanske blir en runda in till stan . Vi får se. PUSS!

TRÖTT ALCIE

En trött alice ligger nu i soffan och det tar nog inte många sek innan hon somnar.
Firandet av morfar idag var jättetrevligt! Vi åt smörgåstårta och sen en jättegod gräddtårta. Jag var för den mesta delen med Julia och Hugo. Justine var inte med för hon har tävling imorgon. Hon är utvald bland de 5 bästa i sverige. De ni?! Så alla lycka till henne!
Ikväll blir det bara slappa som gäller. Och imorgon vet jag inte riktigt...får se. ha de bra puss!
Bild sen i somras. Jag och Julia ska ner och ta ett bad i havet. OMG!

JAG ÄR REDO




Nu är jag redo för kalas! PUSS

75 ÅR

Har placerat mig framför mormor och morfars data...var annars?? haha! Nej men jag har hjälpt mormor med att laddda in bilder på datan. Där fanns bilder sen förra året så det kanske var på tiden.

Idag fyller morfar 75 år. Det ska firas. jajamen! Mormor sa att det skulle komma runt 16 personer så det kommer bli riktigt kalas! Julia och Justine kommer! ÅHHH vad jag har saknat dom!
Klockan är nnu 10.05 och dom kommer vid 12-tiden så jag kanske ska sätta igång så jag ser lite ordentlig ut, när jag ska skaka hand och berätta hur det går för mig i skolan..hehe! Ha det bra ! puss!


Alla kusinerna! puss på er!

NYTT I GADEROBEN

Hemma ifrån Ullared nu. Jag kan säga såhär. Att vara förkyld och gå på ullared är inte en bra kombinationn...Det va jobbigt i mellan åt. Innan när jag har varit på ullared så har jag gått med mamma eller Louise ...jag har liksom inte gått själv på varuhuset, men det gjorde jag idag. Det var faktikst ganska kul och gå där, ta allt i sin takt och gå var jag vill.
Jag är klar med alla julklappar..har någon kvar. Det känns riktigt bra att ha allt sånt klart nu. Allt gick på 584 kr och då köpte jag till 7 st, en födelsedag och lite till mig själv också. Det är riktigt bra! Men får mycket för pengrna!
Jag kan ju inte skriva ut vad jag har köpt för jag vet att de flesta läser nog detta. Men till mig själv köpte jag ett par vita joggingbyxor för 10 kr..HAHA helt sjukt billigt, ett par svarta jeans som jag har velat ha så länge, samarin och lepsyl..hehe...

HABBA HABBA

Jag fick med mig datan i bilen så jag kan skriva lite mer nu.
Som sagt vi hade ju övernattning med klassen igår. Det va jävligt kul! Vid halv 5 tiden slockande väl de flesta ögonen. Jag blev ju förkyld mitt i allt. Helt sjukt. Det bara kom så på kvällen va jag inte så pepp men senare på kvällen kände jag mig bättre så då skattade jag så tårarna sprutade. HAHA! Sen gick vi upp vid halv 9 för att städa och äta frukost. Jag hade blivit ännu mer förkyld under natten så jag va tjock i halsen och kunde inte andas genom näsan. Jättekul att städa då ..HAHA! Mend det gick bra.
Nu sitter jag i bilen påväg mot Ullared. Ska shoppa julklappar till många! HAHA!

ULLARED

Har inte tid att blogga just nu. En förkyld Alice drar sig upp till Ullared för att handla julklappar. Med lite näsdukar, alvedon och halstabletter blir detta en lätt match. PUSS!

10 SANNINGAR OM MIG

10 sanningar om mig:

*Jag har alltid beslutångest om vad jag ska ha på mig på morgonen. blir alltid minst 5 min försenad..
*Jag har alltid för brottom. Ska jag läsa igenom ett reccept tex, läser jag halva och sen börjar jag jobba och då blir de oftats fel.
*Jag blir inte så lätt avundsjuk på saker och ting.
*Jag skrattar ofta åt mina egna skämt.
*Något av de värsta jag vet är när det är blött på golvet och man går i det med strumporna..det är så äckligt..!
*Jag hatar att gå på främmande toaletter. Jag går aldrig på toaletter i affärer, ofta inte hos vänner som jag inte har varit hos tidigare..Jag vet inte varför men jag tycker det är äckligt på något vis..haha
*Jag och min syster är väldigt nära varnadra. Vi berättar NÄSTAN allt för varandra.
*Jag älskar att fotografera! Jag blir som en barnunge när jag får en kamera i händerna!
*Jag önskar att jag började med någon sport när jag var mindre så att man har något att göra på fritiden.
*Jag tror stenhårt på att det människor som går igenom.
Glommen in my <3

HELGEN STUNDAR

Nu är torsdagen slut och det är bara en dag kvar sen är det helg. Snacka om att det kommer bli skönt.
Min helg är ganska så fylld om jag får säga mitt.
På fredag är det övernattning med klassen. Det kommer bli KAOOOZ!
På lördag drar jag upp till ullared för att shoppa alla julklappar. Kanske det blir något till mig själv också. Det vet man aldrig.
På söndag ska släkten fira morfar som fyller 75 år. Grattis redan nu morfar.
Men tillbaka till nutiden. Dagen har varit som sitt vanliga jag. Lektioner, läxförhör och hela den biten, usch de får mig att må illa...! Alla 9:or va och kollade gymnasielinjer och skolor och hela den fadderullan. Sen va 8c på prao så de var väldigt tyst och tomt idag..hehe nu ska jag kolla lite tv sen blir det väl att slänga sig i duschen.
Bilden är en favorit sen i sommars.

ONSDAG

Jag har fått tillsägelse av min goding ina, att jag ska uppdatera bloggen men jag har precis kommit hem. Jag & Maja har varit och handlat allt till övernattningen som vi ska ha på fredag. Det kommer bli riktigt kuuul! Fast de va tur att pappa va med på ett hörn annars hade vi inte haft någon frukost..hehhe de glömde jag och Maja att skriva ner på listan..hehe..
Alla slutade klockan 1 idag. veeeery nice, inte sant INA??? hahah ! Maja följde med mig hem idag och vi plockade lite äpplen och sen cyklade vi ner till korna..men 3 av korna va borta...fälde nästan en liten tår..usch jag har blivit så fäst vid de korna men de är smällar man får ta. Istället frågade jonathan om vi ville kolla på nyfödda kalvar. OM VI VILLE! så jävla söta är dom! Sen hjälpte till med att ge korna mat..hihi så söta är dom och nyfinka..
HAHA! har precis prata med ina i telefonen. ÅHH  vi har alldess för myckt att prata om ..ALLTID!
puss!
VÄRLDENS BÄSTA INA

MAAAAAJA

You wont to go to the seaside..sitter jag och sjunger...WTF?!
Hade en chill dag i skolan. Kollade film, ritade stjärnor och på so-lektionen var jag på styrelsemöte med elevrådet..Vi är alltid lika seriösa på våra möten. HAHAH!
Följde med maja hem och då planerade vi allt inför villevallen. Det kommer bli awesome!
Nu har jag varit duktigt för nu kan jag alla glosorna till torsdag! HA!
puss!
För er som missade den på facebook ...FUCK FANNY CARLSSON!

GOD NIGHT

Time to say godnight? ¨Ja faktiskt. Jag har tagit en alvedon nu så nu ska denna skiten bort. Vet inte om jag går till skolan imorgon. Beror helt och hållet på hur jag känner mig i mitt huvud. Men jag vill tacka alla som har ringt, smsat, skrivit på facebook osv. Man blir så glad över när folk undrar hur man mår!
Vill också sjänka en tanke till min lilla kära äppelpa. Hon ska på sångstävling imorgon. Önskar dig all lycka, du är bäst!
Inte så mycket bilder idag men det orkar jag inte.
Nu skypar jag med lille paulsson . HIHI men jag ska snart sova nu.
PUSS!

SPÖKAR DET?

ÅHH huvudverken har släppt rätt så mycket nu. Asso jag kommer inte äns ihåg något imorse. Kommer bara ihåg att jag låg och skrek för att jag hade så ont..
Men till en annan sak...Som jag skrev i ett tidigare inlägg. Vi fick ju min farfars pappas gammla gungstol och de har nog hängt med mer än så för de händer en del kostiga saker här hemma just nu.
Kom hem frå skolan här om dagen och när jag kommer in på  rummet så har taklampan ramlat ner på golvet. Vasen som står på mitt nattduksbord låg på soffan och lampan på nattduksbordet låg i sängen...mitt mobilbatteri försavnn här om dagen också. Pappa tappade bort en ring och den hittade han i en byro som han inte har några speciella saker i. Malte kan vakna på nätterna och kolla  rakt ut i luften och man får ingen kontakt med honom...Tycker nästan det är lite kusligt..HAHA!

HUVUDVERK

Denna dagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vaknade vid halv 6-tiden imorse och hade en så fruktansvärt huvudverk. visste inte om jag skulle stå, sitta, ligga. Om jag skulle testa äta eller inte. De va så obehgaligt! Men vi beslöt oss för att åka till akuten och där fick vi vänta i typ 2 timmar innan vi kom in. Trodde jag skulle slå sönde kaffemaskinen som stod brevid mig. Hade lust och klappa till mamman och dottern som satt och ilglodde på mig. FYFAN va sånt är störigt...
Men när vi väl hade kommit in så kollade de lite på mig, kollade ögonen och böjde på mitt huvud och lite sånna grejer..Men de sa att om de fortsätter under dagen och imorgon så skulle vi åka och rönka huvudet...och de skulle också kunna vara hjärnhinnsflamtion..men de va bara om jag inte skulle få dålig balans och en massa såna random saker.
Nu ska jag lägga mig framför tv:en och bara ta det lungt. PUSS!
finns alltid på mobilen ! :)

GOD NATT BLOGGEN

Helgen närmar sig sitt slut nu...skola imorgon. Smällar man får ta och alla går ju faktiskt igenom samma grej. Så kan man tänka ibland! HAHA !
Jag träffade Julia en liten snabbis nu ikväll. Hon hjälpte mig att vika och lägga in mina kläder i gaderoben och hänga klänningar, tunikor osv i färgordning..det gick bra i början sen blev de att en rosa tunika hängde vid en marinblå byxdress. HAHA! Men nu ligger inte kläderna på golvet iaf och de va väl de som va tanken med det hela.
Nu säger jag Godnatt för ikväll. PUSS!

SOMMAR?!

VILL MAN HA SOMMAR ELLER VILL MAN HA SOMMAR ?!

FARSDAG

Asso jag och Maja har inte koll för 5 öre...
Pia kör oss ner till zumban och vi ser att ingen är där. Konstigt tycker vi men vi tänkte att de kanske kom lite senare..men när klockan har blivit 12 så ringde vi till Pia och sa att hon fick komma och hämta oss. Och då
kommer vi på att det inte är någon zumba den 13 och 20 november. Bra koll vi har..
Så vi fick följa med Pia och handla istället.
Idag är det farsdag. Det får ni inte glömma. Av mig fick min kära fader en mugg där det står en massa gulliga saker, och en plånbok som han ville ha.
Snart kommer farfar och då ska vi äta porterstek.
PUSS

HALVSOVER

Medans mamma och pappa ligger och halvsover i soffan passar jag på att ta datan
ifrån mamma. Vi har precis ätit en jättegod middag och nu väntar bara en massa
mys framför tv:en.
PUSS!

GRILLNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Vilken höstdag det har varit idag! Helt underbart!
Vi grillade uppe vid emma och raffes stuga. Grillad korv kan nog vara något av det godaste som finns. Det ska ätas ute som en dag som den här.
Ikväll har vi tänt brasan, första gången för i år. Riktigt härligt tycker jag.
Imorgon är det farsdag. hihi mys!

GRILLNING

God morgon mina godingar!
YES! Robin klarade sig en fredag till idol. HEJA ROBIN!
Igår stängde jag mina ögon vid 12-tiden..snackade lite med paulsson, pontus och jocke på skype igårkväll.
Gick upp tidigt idag och gick en runda med mamma och pappa. Träffade på korna så snckade lite med dom.
Idag blir det grillning uppe i vedema. Det är ju otroligt härligt höstväder. Det är såhär höst ska vara. Antgligen följer Maja med upp.
PUSS!

IT´S FRIDAY

Fredag de är fredag fredag fredag fredag..
jaa de är fredag som sagt. Dagen har varit helt okey. Hade en riktigt rolig bildlektion med Mattias och Viktor som "huvudpersoner"..HAHAH, ni är inte kloka någon stannnnns!
Efter skolan packade jag en liten väska med gosaker till Perney c/o . Åkte dit och satt och snacka lite med dom. Efter det knackade jag på hos farfar och pratade lite med honnom också. Satt där inne i 2 timmar typ..så mysigt att prata med lilla faffa!
Nu är de idol som gäller! heej då!
RANDOM BILD PÅ MAJA OCH ALICE..

ÅRETS FÖRSTA PEPPAKAKSDEG

Hej bloggen!
Idag har det varit en böldag. Louise lämnade huset idag för att vända sida i boken. Ett nytt kapitel har nu påbörjats för henne. Hon beger sig nu mot Stockholm. När vi sa hej då idag på morgonen så brast det..Då började jag böla..haha..så har smågrinat lite hela dagen idag..hehe men jaajaa.
Skolan har varit bra för övrigt. Jag har ätit årets första peppakaksdeg (för mig) det va riktigt gott. När jag och maja kom dä gåendes med pappakaksdegen ville ju alla ha och sen i eftermiddags såg vi alla komma med ett paket med peppakaksdeg..HAHA!
Efter skolan drog jag till kossorna med julia. Det är min nya favoritplats. Bara sitta där och bara tänka och fundera ...nä de är underbart!
Nu kollar vi robinson. PUSS!

KÄRASTE SYSTER

Sista kvällen med älskade syster här hemma. Imorgon öppnar hon dörren för nya
äventyr. Hon flyttar hemmifrån imorgon. Det kommer bli ett stort tomrum här hemma,
men jag är jätteglad för hennes skull!
Ikväll har vi det gott och äter tacos. Louise fick välja mat så det äter vi ikväll.
Älskar dig Louise Pettersson! (L)

ONSDAG

Halloj bloggen!
Denna dagen har inte varit bland dom bästa..Slog mig på idrotten idag. Dock var de Bosses fel. Och han gjorde det med vilje! Men nog pratat om det.
Fick reda på mitt engelskaprov. Fick 64,5 av 93 möjliga. Är helt okey tycker jag! Och en engelskahörförståelse, där fick jag 9av 10 möjliga.
Slutade tidigt idag. Alltid lika skönt. Och nu sitter jag här. Jag & Louise tog en runda bort till korna för att Louise skulle säga hej då. Hon flyttar ju imorgon. Helt sjukt! Men iaf, vi har inte varit där på typ 5 dagar. Så när vi kommer står dom en bra bit bort. Vi ropar på dem ett par gånger och så ser vi hur dem kommer i full fart. Helt awesome! Dom känner igen oss. Nästan så jag blev lite tårögd. Låter hur löjligt som helst men djur är det bästa som finns!
Nu ska jag göra ****läxan.hhe puss !

KAN EN MORGON BLI BÄTTRE?

Denna dagen började riktigt bra! Det kan jag säga!
När klockan slår 8.24 springer jennt fram till mig och säger:
Alice du har fått ett roligt uppdrag. Raresär sjuk och vi har ingen vikarie..
(när hon säger det, tror jag att JAG ska hålla i spanskalektionen..JAG HADE ALDRIG KLARAT DET)
så ni har helt enkelt ledigt nu på morgonen, så va snäll och sprid det vidare!
Kan morgonen börja bätte? Tror inte det va?
Annars har det varit en chill dag. Maja följde med mig hem. Lika kul som vanligt!
puss!
/aLICE
HAHA lilla maja!

SLUT PÅ LOV

Haaaajsan!
Ny vecka och inget mer lov här inte. Första dagen idag i skolan efter lovet. Känndes inte alls bra. Är så fruktansvärt trött på skolan just nu. Men de finns väl bra och dåliga dagar i skolan...jag befinner mig i de dåliga dagarna.
Men annars hade första dagen varit helt okey. Har haft en otroligt jobbig huvudverk..
Jag har varit duktigt och gjort matteläxan, svenskan & spanskan nu ikväll. Känner mig så stolt så stolt..HAH!
Ha det bra PUSS!
/aLICE
image description
Bild sen i sommras. GE MIG SOMMAR!

VILKET LOV

Hallllllu!!
Vilken helg det har varit! Den har varit riktigt hetsig!
I fredags va fanny och amanda här. somnade kl halv 4 och upp klockan 10.
Lördags, kollade på musikslaget, som va helt awesome! Det va riktigt jävla bra! Louise och deras kör kom på fjärde plats men dom va ändå bättre än alla andra!
Iaf, vi kom hem kvart över 1 och somnade nog runt halv 2. Upp klockan halv 11 för att dansa zumba klockan 12.
Med dessa ord kanske ni fattar att jag är riktigt trött nu! Hade kunnat gå och lägga mig nu..
Sista dagen på lovet. Det känns lite vemodigt. Men mitt lov har varit riktigt bra!
Tack till alla som har gjort mitt lov riktigt bra!
Nu blir de att bara slappa och lite senare ska jag ut och gå. Det behöver jag ! PUSS !
/aLICE
liten fin bild på mig...kanske jag är 4-5 år hehe

TAGGA KVÄLLEN

Nu har flickorna lämnat mig. FOREVER ALONE?
nej men vi har haft riktigt mysigt. Vi gick och la oss halv 4 typ.. och jag vaknade 17 min över 10 av att jag hörde some vocies där uppe..Det va mormor och morfar som hade kommit ner. Så jag smög upp medans fanny och amanda sov vidare. Sen vakande dom också, åt lite och sen nu har de åkt! tack för kvällen tjejer!
Idag har jag fullt upp hela dagen.
Nu ska vi äta gott med mormor, morfar och farfar. Sen är de dags att hoppa i duschen, välja kläder inför ikväll.
Så nu taggar jag musikslaget inför ikväll!
PUSS!
SÅ SKA DE SE UT!...

MINA FLICKOR

Nu väntar jag på mina flickor. Sen blir de mys framför tv:en med godis, läsk och snacks.
Vi kör på den nyttiga dieten idag ! AHHA ! PUSS !
/aLICE

GRATTIS MAMMA

Det är ingen vanlig dag för de är mammas födelsedag, HURRA HURRA HURRA !
Mamma fyller 47 år idag. GRATTIS! Jag och Louise har firat henne nu på morgonen med go frukost och paket.
Av mig fick hon ett par vita lurviga vantar och två julljustakar. Av Louise fick hon en jet set klocka, en svart.
Så nu är mamma glad över att få ha öppnat lite paket! hihi!
Vid 6 ikväll blir de en liten tjejkväll hos mig. puss!
/aLICE
GRATTIS MAMMA!

VITT NAGELLACK

En grej som jag har börjat använda mer och mer är vitt nagellack.
Det är jättefint! Man brukar inte se så många som har det. Så de är lite unikt..

HÖST

Jag och Louise va en snabbis borta hos korna och matade dom med äpplena. Åhhh va dom är söta!
Men usch va kallt det va! Märks att hösten är här på riktigt nu! ¨
Nu har jag ätit lunch och nu sitter jag här i soffan och gör absolut inte ett skit !
Väntar på ett sms ifrån Julia. Vi skulle gå en runda ikväll. Hon får gärna smsa snart. Börjar bli rastlös!
Osminkad och flätor...charmigt värre..

GODMORGON


Godmorgon! Jag somnade riktigt snabbt igår efter en heldag på Ullared. Som sagt, de blev
ju inte så mycket jag köpte men vi ska ju snart upp där igen och då blir de julklappar för
alla pengarna! Ska fråga mamma om jag får ta med mig någon kompis också. Kan vara
lite kul! Idag händer inte mycket. Jag äter frukost just nu och sen blir de väl att gå
en runda bort till korna.
Och imorgon kommer Fanny & Amanda hit. Det ska bli riktigt mysigt!
Nu ska jag och Louise titta klart på mysteriet på greveholm...tredje gången denna veckan..
PUSS!
/aLICE

ULLARED

Herregud va mina fötter värker ! 6 timmar på ullart ed de är inte bra för fötter i converse..
Va uppe i ullared halv 10 typ...och åkte hem vid ungefär vid halv 4 tiden.
Jag fick med mig hem ett par träningsbyxor, träningströja, sportbh, julklapp till william och 2 nudelpaket.
Hade inte så mycket pengar med mig så de va därför jag inte hade mer med mig hem, men mamma sa att vi skulle upp där EN gång till innan jul. Det tackar vi inte nej till!
Ni får inga bilder. Har ju verken bra mobil eller kamera som kan ta bilder..HEJ DÅ !

AVRUNDAR MED 2 BILDER

Avslutar denna tisdagskväll med två bilder som jag själv har redigerat nu ikväll.
Själv är jag ganska nöjd. Eller vad säger ni?
Nu säger jag godnatt och taggar inför imorgon . Puss !
/Alice

MINA KOR ! (L)

hellue !
Hade ju tänkt att simma idag men jag kände att jag inte hade pengar till de. Jag ska ju som sagt till ullared imorgon.
Vid 10-tiden gick jag och louise en promenad. Vi gick till våra kor. Och denna gången fick dom en massa äpplen! Perney vågade sig fram och fick 4 äpplen! Han blir tuffare och tuffare tycker jag !
Fast den hemska tanken har nu kommit krypande på både mig och louise. Korna kommer ju någon gång åka till slakten så vi har lite smått panik för vi har redan blivit så festa vid dom. Så de är lite hemskt men så får man heller inte tänka! Tänk er själv. kor, inte så speciellt tama eller personliga..dom känner igen oss när vi kommer. Vi kallar på dom och dom kommer nästan sprigande. Det låter helt sjuk men både jag och louise är sånna otroliga djurvänner..OJ DÅ ! hade inte tänkt mig skriva ett helt inlägg om kor....men nu ikväll ska vi till kim och tony. Hälsa på selma också. Vi har ju inte sett henne.
Och imorgon blir de ullared! hej då !
fin bild !

RSS 2.0