Skola imorgon!!

Ja då har en hel helg gått och imorgon är det måndag och en ganska vanlig men tråkig vecka väntar framför mig.  Hela helgen har jag bara slappat och slappat, fast igår var vi hos gäster men där tog jag det också väldigt lungt.
Vintern kan väl bara försvinna för nu är jag trött på det här kalla. Igår när vi körde hem från gästerna var det -20 grader och det var längesn det var en sån här vineter men snön har legat i över 1 månad nu, det är bara för mycket.



Viledag!!

Idag har jag bara tagit det lungt. Jenny ringde och hade gjort munkar så jag sprang bort så vi fick 5 munkar, det finns bara en kvar men den kan Louise få för hon har in fått någon. Vi tittade på revyer från 1998, det fanns vissa scener då man skratta så man nästan kissa ner sig. Mammas kompis Marita var här och dem färga håret på varandra och nu sitter jag här och bloggar lite. Jag har bara tagit det lungt och slappat. En dag går väldigt snabbt! 




hemma!!

Tjenare alla!!
Nu är jag, mamma och pappa hos Yvone och Bengt. Det är väl ganska trevligt men jag hade hellre varit hemma. Vi ska äta fyrarättersmiddag. Kommer bli ganska mätt men jag kommer inte äta upp allt. Louise kommer och hämtar oss efter hon har slutat jobba. Som tur är fick jag låna deras data så jag kunde blogga lite. Nu ropar de på mig. Nu ska vi äta den tredje rätten,wow, jag är redan mätt. PUSS OCH KRAM!!


TACO!!

Till let´s dance ska hela familjen äta taco, det ska bli mysigt med hela familjen. Vem ska åka ur lets´dance?? Jag tycker att Rabhi har gjort vad han ska. Lite senare ikväll ska Louise iväg och bowla med några kompisar och spela wii!! Och imorgon ska mamma, pappa och jag till nårgra vänner, kommer nog inte bli det roligaste men ja får väl titta på tv och kanske har dem en data som jag kan få sitta och blogga vid. PUSS OCH KRAM!!


Vofflor med mjölk!!

När jag kom hem från skolan gjorde jag vofflor till pappa och mig. Det blev riktigt gott!! Vofflor och mjölk går alltid ner i kistan!! Det blev tyvär bara 2 st per person men jag fick 3 vofflor för pappa var inte så sugen på vofflor men det gjorde inte mig något!!


ROM!!

JIPPI!!
Igår var mamma och pappa uppe på banken men när klockan närmade sig 20.00 blev jag lite fundersam över var det tog vägen så jag ringde pappa:

-Hej var är ni någonstans??
-Vi är på väg hem och vi har något roligt att berätta, hej då
-Hej då?? Dem har något roligt att berätta när de kommer hem, (sa jag till Louise)
-Det ända jag vet det är att de har varit uppe hos Emma och Ralf sen vet jag inte mer.
- Okej he.
(mamma och pappa kommer hem)

-Vad är det nu för något roligt ni ska berätta??
-Emma fyller ju 25 nu i vår och det vill hon fira med att vi ska till ROM  i fyra dagar!!




Det gör ont!!

Hej alla läsare!!

Nu ska jag äntligen skriva lite, jag har fått en spricka i min svanskota och jag fick order om att försöka var så still som möljigt men det är ju inte det lätaste för mig. i onstes  åkte jag pulka i skolan och kom på ett gupp och det var då jag fick sprickan. Jag var hos en läkare igår som skulle kolla om den var bruten, jag lägger inte till detaljerna. Och nu är det fredag och jag har ont i min svanskota. Jag ska sitta på mjikt underlag så idag satt jag på en kudde i skolan, det var faktiskt ganska skönt men jag känner smärtan ändå. PUSS OCH KRAM!!


skolan

HEJSAN SVEJSAN!!
En helt ny skoldag med bara massa svenska. Vi har bara haft svenska och svenska och åter igen svenska. På rasten åkte vi pulka, det var roligt men alla stälde sig inte i kö för vi var nog upp mot 20 st på den lilla kullen. De pålska barnen slängde sig fram och skulle åka. Jag blev ganska arg men men jag är femma och då får man inte bli för arg. På hemkunskapen gjorde vi kalla spett och egen dippa. Det blev faktiskt jättegott. Räkorna gjorde ganska mycket. Nu ska jag sätta mig och göra min "roliga" glosor. PUSS OCH KRAM!!


Christian the lion


Jag får tårar i ögonen. Jag blir så berörd när jag ser denna filmen. De här två männen födde upp
lejonet som heter Christian och dem lämna Christian till Africa och efter 1 år kommer dem tillbaka och ska hälsa på.

Ellen och Jag

Nu har Ellen precis åkt hem och nu satte jag mig med en läxa som var ganska lätt. Jag och Ellen spelade Yatzy och pratade om de nya  klassorna i 6:an. Vi hade jätteroligt!! I skolan åkte vi pulka på kullen. Det var skoj när Alexandra åkte på huk och flög fram med huvudet före, hon gjorde sig inte illa som tur va men det hade kunnat gå riktigt illa. Jag råka komma fel så jag åkte baklänges i istället men det var lika kul det. Det var gupp eller håler överallt på kullen så om man ville åka rakt ner utan att komma i någon håla eller på något gupp var det inte rätt kulle. Nu ska göra mig lite kvällsmat och ta en dusch. PUSS OCH KRAM!!

Badat!!

Nu har jag kommit hem eller jag har varit hemma ganska länge. Jag och Ellen hade jättegoligt men det var 2 killar som följde efter oss hela tiden. Tyckte säkert att vi var snygga eller nått. Haha. Vi var i den kalaste basängen av dem alla. Är man där i för länge så känns det som hela kroppen domnar av. Usch!! När vi kom hem åt vi vofflor men mamma och jag glömde att köpa smet så vi fick bara en var men jag och Louise fick 1 och an halv. Nu ska jag ta mig nårga mackor och sätta mig framför tv:en. PUSS OCH KRAM!!


God morgon!!

God morgon alla läsare!!
Nu har jag käkat frukost. Gröt som vanligt. Idag ska jag och Ellen åka och bada på Tyrs Hov. Vi ska vara där när det öppnar så jag ska snart gå upp och packa min lilla badväska. När vi kommer hem ska vi äta vofflor med farfar. Det ska bli gott. Kommer ett inlägg efter vi har badat!! PUSS OCH KRAM!!



PULKA SJÄLV!!

 

HEJ ALLA!!
Imorse åt jag min frukost som vanligt sen åkte jag och pappa in till satn och handlade. På hemvägen hämta vi Louise som varit hos Jenny och så tanka jag på min mobil äntligen. Jag har precis kommit in. Jag har varit och åkt pulka men det var inte så roligt för jag åkte själv men men. Nu ska jag gå upp och ta en varm dusch. PUSS OCH KRAM!!



Let´s dance

Nu sitter jag och pappa och tittar på let´s dance. Pappa hoppas att Rabhi åker hem men jag bryr mig inte så mycket. Mina favoriter är Claudia och Gudrun. Dem sopar ju banan. Haha, nej nu tänkte jag gå och göra min banansplit. PUSS OCH KRAM!!

Fredag

Ikväll ska jag och pappa sitta själva hemma för Louise ska till en fest och mamma ska ut med sina tjejkompisar. Vi ska kolla på Let´s dance och till det ska jag göra min egna bananasplit. Pappa bara älskar den. Mamma skulle inte vara där så länge så hon kanske kommer hem så hon får se vem som åker ut ifrån Let´s dance. Nu tänkte jag ta en dusch och sen ska jag nog.....mysa lite med Malte och Mysan!! PUSS OCH KRAM!!


Äntilgen Helg!

Nu har jag kommit hem ifrån skolan. Vi var bara 10 st i min klass för resten var sjuka eller så var dem lediga. Vanligt vis är vi 21 st så 11 var borta. När jag vakande i morse kände jag mig inte alls bra. Jag hade ont i min arm och ont i min mage så jag sa till mamma att hon fick ringa till skolan och säga att jag inte kunde komma men jag gick till slut och jag kände mig bättre fram mot dagen och nu är jag hemma och Äntligen är det helg. Inget specielt händer, ska bara slappa. PUSS OCH KRAM!!


Vad tycker ni?

Jag lägger alltid in saker jag gör och vad jag tycker är roligt. Nu får ni chansen att skriva vad ni tycker jag ska skriva om. Ett förslag som kan intresera andra också. Skriv till mig så ska jag se vad jag kan göra. Det kan vara vad som helst. Te.x

bilder på djur

Om skolan

Kläder

Idol

Hur en blogg ska bli bättre

Ja det kan vara vad som helst!!

MALTE!!


Min bästa vovve Malte Pettersson!!


Trött

HEJ ALLA LÄSARE!!
Nu kommer jag från Albin där vi spelade Monopol. Jag van med 49 miljoner. Han fick bara 44 miljoner. Idag tog vi spruta nr 2 för svininfluensan. Jag är helt slut och jag kan knapt röra armen. Jaja det är sånt man får ta. Nu ska
jag äta pizzan som blev över från i lördags. PUSS OCH KRAM!


Calle I kristianstad


I Kristianstad där var vi när han spela denna vackra låten!!

Eriks min!!


Kolla Eriks min!! Pissar ner mig!! Hahhahaha

AS BRA!!


Calle igen


Tror några ska gilla denna film på CALLE KRISTIANSSON!!

Hemma!!

Nu är jag hemma från skolan. Har varit en ganska bra dag förutom att jag gick rakt in i järnstång, gansak klantigt gjort av mig. Idag hade vi idrott och vi hade en vikarie som hette Anna-Lena. Det var något som hände så vi fick ett kortare idrottspass, vi fick 20 minuter idrott. Knappt lönt att ha idrott. Nu ska göra mina tråkiga glosor så jag kan dem till imorgon. tjao tjao

Calle Calle


Calle Kristiansson Daniel Lemma!!

Ny Bil!!

Idag har vi fått vår nya bil. Pappa var och hämta den i Kristianstad. Den är grå och ser nästan lika dan u som vår andra fast det är en manuell. Nu är vi av med det andra möget som vi bara hade stående här hela tiden men den hade ju också sina "småfel". Kanske kommer någon bild sen för jag har inte fått tag på någon bild ännu men kommer kanske senare som sgat.


Haha Haha Haha


Asså varje gång jag kollar på denna så blir jag på gott humör, jag vet inte varför men det är
något. Glimten i ögat. HAHAHAHA (1.11)

Var är tiden??

De här bilderna tog vi 2 bebruari 2009 och det är snart ett helt år sen. Var tar tiden vägen?? Det var jag, Ellen, Alexandra och Linnea. Vi var i en grill och vi hade så kul men med rätt människor kan man nästan göra allting. Vad tiden går!!


Alcie, Ellen, Linnea och Alexandra

Alice, Alexandra och Ellen

Ellen och Alexandra

Alice, Linnea, Ellen och Alexandra

Djuren!

Mina djur är lite knepiga. Min katt Mysan, hon jamar så fort hon inte är i samma rum som någon annan och då menar jag jamar. Malte min hund, han mårrar så fort man vill kela med honom men jag älskar dem ändå och jag skämmer bort dem lite då och då.




God Natt!!

Nu ska jag ta på mig min lila mysdräss och sätta mig vid tv:en med mamma,pappa och Louise. Tyvär så har Louise maginflänsa så hon ligger mest och sover och läser, sover, läser, hoppas hon blir bättre tills imorgon. Kl 20.00 ska vi se på tv och imorgon är det en ny skoldag fast imorgon är det hemkunskap och det är ganska roligt!

God Natt!!

Så Här Blev Det!!

Så här blev min läxa!!

Min Favoritplats!!

Min favoritplats är Glommen. I Glommen har jag min stuga. Det ligger nära havet. 200 meter så är du nere vid en gyllenbrun fin strand och ett stort fint hav framför dig. Stugan är inte spcielt stor men det ska inte en sommarstuga vara. Ett litet kök, ett tvrum, en toalett och 3 sovrum. Tomten är stor och bred. Där är en uteplats med bord och stolar. Ett ganska så stort garage med bara massa skräp. Ute på tomten är det en stor tall som skuggar när man ligger och solar. Stugan brevid oss bor min mormor och morfar. Det är perfekt när man inte orkar göra någon fika. Det är ett svart staket runt tomten. Stugan är i vit tegel med röda knutar och taket är svart. Det som är lite specielt är att dörren är på baksidan men på framsidan är det glasdörrar som vi öppnar sen går vi alltid ut där istället. På kvällarna brukar mamma tända många ljus och sätta på lite musik och då blir det genast väldigt mysigt. I det rum som jag sover i är det en våningsäng. Rummet är inte större är 2 m2 gånger 3 m2, inte så stort. Från Hörja tar det ungefär 1 timme och 15 minuter.

 


Vanlig Måndag!!

Hej Alla Läsare!!

Idag har jag varit i skolan. Det var som en helt vanlig måndag. Engelska matte och musik. På musiken fick vi lära oss lite av dem olika noterna. Efter skolan följde jag med Ellen hem där vi gjorde lita av vår läxa sen satt vi vid datan. Nu är jag hemma och ska göra läxan så jag har den gjord.
PUSS OCH KRAM!!


Hemma igen!!

Nu är jag hemma från Linnea. Vi tittade på Taken och sen var vi nere i deras träningsrum och träna lite. Jag boxade men det sluta inte så bra. Jag råka knäcka tummen men det är bra igen. Jag lånade hem Lösvikt med Robert Gustavsson och jag låna hem Ljudet av ditt hjärta till Louise, hon blev helt överlycklig. 500 sidor så hon har lite att göra. Nu ska vi äta och kolla på Lösvikt. PUSS OCH KRAM!!


    

Till Linnea

Nu har jag ätet min frukost. Mycket gott!! Nu ska jag borsta mina tänder och sen ska Louise köra mig till Linnea. Lägger in ett inlägg när jag kommer hem!!
PUSS OCH KRAM!!


God Morgon

God morgon alla. Nu har jag kommit upp ur sängen och ska snart ta en tallrik gröt. Filmen igår var bra, jag har sett dåligare och jag har sett bättre. Det som jag tyckte var bättre det var att det inte var en tävling utan att det var en skattjakt. Det kom några scener där man skartta ganska mycket. Vi  köpte vårt godis på videomix (hemmakväll) Jag käka så mycket att jag inte orka pizzan sen. Inte så bra.

Farmor

Vår älskade farmor,vivi

Solen gick upp och solen gick ner,
hon slöt sina ögon hon somana så
fint, ett stort hål i hjärtat en stor sorg.
det mörka tiderna är nu över och ljusa
tider väntar nu för vår farmor, vivi





Calle Kristiansson


Jag blir helt såld när jag lyssnar på denna. Kan lyssna på den om och om igen. Man tröttnar aldrig
på Walking In Memphis (Calle Kristiansson)

Bio!

Ikväll ska hela familjen gå på bio. Vi ska se Göta Kanal 3. Den har fått mycket bra kretik och sen ska
vi beställa pizza. Just nu ligger Louise och kollar på c/o segemyhr och mamma och pappa ligger och vilar in för bion.







Bloggen

Nu har jag skaffat en helt ny blogg. Jag hopppas att ni sa tycka om den. Jag ska försöka skriva varje dag.
Jag är ny och då kanske ni undrar lite om mig.

Namn: Alice Pettersson

Ålder: 12 år

Bor: Hässleholm

Familj: Pappa Kent, Mamma Maria och Syster Louise (www.lollalisen.blogg.se)

Vänner: Ellen Alexandra Linnea och Anna

Intressen: Musik och djur.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0