MOBBNING

Flickan är 13 år och har precis börjat i högstadiet. Flickan är spänd på hur detta kommer att bli. Hur det kommer att vara på en störra skola med flera elever. Men det visar sig snart att det stora tuffa killarna har hittat sitt offer, flickan som precis har börjat 7:an. Flickan är osäker i sig själv redan innan hon började högstadiet och det tuffa killarna gör det bara värre.
Flickan kommer inspringandes ifrån rasten. Lektionen börjar snart. Hon hämtar sina grejer och är redo för att gå till klassrummet. För att komma till klassrummet måste hon gå genom den långa färglösa korridoren. Längst väggarna är det bänkar. På bänkarna sitter de tuffa killarna och de tuffa brudarna. Flickans kompisar har redan gått i förväg. Flickan kollar oroligt ut mot korridoren. Tar ett djupt andetag och börjar gå. Hon börjar närma sig den första bänken. En kille reser dig från bänken och puttar på flickan så att hon åker över på andra sidan. Killen på den bänken gör lika dant. Och så håller dom på hela vägen till flickans klassrum. Hennes klass skrattar för att hon kommer försent.
Efter lektionen kommer hon ut ur klassrummet. Korridoren är tom. Flickan känner en lättnad. Hon går med stora och självsäkra steg mot sitt skåp. Hon lägger in böckerna och springer ifatt sina vänner. Men hon hinner inte ifatt sina vänner innan de tuffa tjejerna får tag i hennes kläder och drar med henne in på toaletten fast än hon inte vill. Tjejerna låser dörren. Flickan ser hur den ena flickan börjar klicka ut tvål ifrån tvålhållaren. Flickan börjar gråta, de andra tjejerna börjar bara skratta och sätter handen under flickan mun och säger "ÄT" Flickan vill inte. Den ena tjejen hotar med att hon kommer få stryk. Flickan vägrar men tjejerna trycker in tvålen i munnen på henne. Skrattar och låser upp dörren. Dom går där ifrån och flickan stannar kvar på toaletten för att försöka få bort den äckliga smaken som hon fått efter tvålen.
När flickan kommer hem frågar mamma hur dagen har varit. Flickan svarar "bra" för att hon vågar och vill inte berätta vad som har hänt. Hon är helt enkelt för rädd.
ska barn behöva ha det såhär?

Kommentarer
Postat av: BOBEK

:(

2011-11-24 @ 20:06:31
Postat av: BOBEK

:(

2011-11-24 @ 20:07:14
Postat av: alice

USCH VA HEMSKT! en bra text

2011-11-26 @ 17:11:55
Postat av: ANNA ((:

Jättefin text! den säger välfigt mycket!!!!

2011-11-26 @ 17:13:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0