världens tråkigaste liv

Sitter i soffan och typ halvsover..vadå trött?
Beställde precis lite kläder från H&M, jag och mamma. Blev en vit klänning som jag nog troligen har på skolavslutningen, en blåblommig byxdress och ett brunt skärp. GÖÖÖÖTT men kläderna kommer inte föränn i slutet av April, början av Maj. Men nu ska jag försöka pigga upp mig själv...vet inte hur...



vet, jag vet, jag har världens tråkigaste..liv.

Grattis viktor 13 år!!

Sitter nu i skolan med ellen och maja vid min sida, rebecca en bit bort...hehe!! Viktor fyller 13 år idag. Nu är han också tonåring. Hemskt va tiden går snabbt. Ha det bra!!!

Bilen

Tjabba tjena hallå!
Tisdag och klockan är nu 18.49. Jag sitter i soffan och har precis packat upp varorna som mamma och pappa har inhandlat. Pappa hade ringt till louise sagt att det skulle vara uppdiskat, jaja det fixar vi. Louise somnar i soffan och jag fastnar vid facebook. Jag hör en bildörr slå igen. Jag spärrar upp ögonen och reser mig och skriker till louise: BILEN, BLIEN, BILEN!!!!!!! haha men dom märkte inget, heheh!

Vet inte vad min rubrik ska vara...

Som vanligt är det ny vecka och ny dag, måndag och givetvis var jag i skolan. Fick reda på mitt spanska-prov. Blev ett VG. Jag är nöjd med mitt resultat. Invigde mina nya jeans idag. Kommer nog att bo i dem...hihih
Gjorde min no-läxa när jag kom hem så nu kan jag ta det lungt hele dagen.

Och för dem som vill veta så är Malte helt toppad. Han slickar av mig mitt smink...Trevligt...


Nyklippt

God förmiddag!!
Jag sitter nu i soffan och jag har katten i knäet och brevid mig ligger min snarkande fader..
Mamma har precis klippt mig. Tyckte att hon var riktigt duktig för att inte vara frisör. Har inte längre det så uppklippt som jag hade det innan, är lite mer åt det raka hållet men lika fint det.
Farfar var inne innan och åt våfflor med oss. Nytt gärn som de var extra goda idag.

Nu ska jag slappa hele dagen sen är det ju skola snart igen....usch lite mer denna måndgen..

God morgon

God morgon alla pigga morgonmännskor!
Klockan är just nu 09.37 och jag har redan ätit frukost. Jag åt min andra frukost ute på alltanen. Så jäkla gött väder asså! Nu blir det nog vår.. Ikväll ska vi upp till Emma och Raffe. Mysigt. Nu ska jag hjälpa mamma llite. TJAOOO!

KLÄNNING OCH BYXOR I MIN GARDEROB

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!
Va inne på H&M med syster och där är bara för mycket fint som man vill ha!! Men det blev en blommig långklänning och ett par skitsnygga jeans. Är riktigt nöjd med mina köp. Men jag hitta inte den vita klänningen eller jo det gjorde jag men inte i min storlek och byxdressen var nog slut...HiHi

Långt inlägg

Sitter nu i skolan. Jag har rast så jag tog en liten vända in på facebook och nu gör jag mig ett blogginlägg.
Igår bloggade jag inget men det var en rolig dag kan jag säga. På elevens val hade jag, linnea och ellen bild. Vi drejade. Sjukt svårt måste jag säga! Ser lätt ut men det kan jag säga att det inte är. Men iallafall, vi drejade men...vi drejade inte med lera utan med linnea..haha linnea satte sig på drejaparaten. HAHAHAHAH!! Asså jag höll på att pissa ner mig så mycket jag garvade.

När jag kom hem gick jag en runda med viktor eller gick och gick, vi köpte lite godis och åt det istället sen gick vi och tittade in på dagiset där vi gick när vi var små och i skolan som vi gick i F, 1 och 2. Jobbigt att se faktiskt..
Det har hänt så mycket. Det var 4 år sen jag var inne i skolan. Ser jag någon utav mina gammla fritidsfröknar ska jag fråga om jag får ta mig en titt. 

Imorgon kommer nog emma och raffe ner till oss! Trevligt!!
Kl 11.40 börjar min SO-lektion så nu ska jag umgås med mina vänner lite.
Långt inlägg men det får det bli ibland! Ha det bra !  KRAAAAAAAAAAAAM!

//Alice Pettersson

trött.. :s

TJAAAAAAABBA!!
onsdag idag och dagen tillbringade jag i skolan, var annars? Hade en föreläsning i skolan idag och den var riktigt bra tycker jag! Nu har man ännu mer inblick på vad som händer på nätet.
efter skolan följde jag med ellen hem. lika kul som alltid !! vi bakade, tog lite vänder in på datan och sen prata vi en del också. Tack för dagen!!

Nu är jag helt slut, vet inte varför men det måste man vara ibland också. Jag tittar nog på mästerkocken sen så väntar min säng...hm. ha det bra !! kraaaam


//Alice Pettersson


Tisdag///Linnea

Tisdag och jag är hos linnea, maja är även också här. Vi rullade ner för backen i en agiltetunnel(stavning) men....vi börjar tappa stinget. Det är inte alls lika kul längre så vi måste hitta på något nytt.
Nu ska jag in en vända på facebook, janinas blogg och jag fryser om mina tår. HEEEEEEEJ!!

/Alice Pettersson

Måndag

Hallå alla people!!
Som vanligt tillbringade jag min dag i skolan. Helt okey dag. Fick reda idag, hur det hade gått på so-provet. Alla rätt! Ett VG blev det. Man kunde inte få MVG så VG var det bästa så jag är super nöjd. Engelska-provet gick inte lika bra, hade 7 fel men jag är ändå ganska så nöjd. När jag kom hem så sprang jag och pappa en runda men de gick förvånardsvärt trögt. Tyckte både jag och pappa men det går väl bättre nästa gång som sagt. Nu ska jag göra lite kvällsmat sen blir det Ullared. Ha det bra!

(för dom som vill veta så sitter jag och storbölar framför tv:en, tittar på ett naturprogram, en tiger letar efter sina ungar och hon hittar inte dom :( SNYFT!!!!!)

söndag och jag har varít duktig

Hallå alla!
Söndag idag och snart är det skola igen...hm..
Idag har jag varit riktigt duktig!! Jag har bäddat rent i min säng, städat mitt rum, lagt in alla mina kläder i gaderoben( som tog ett tag ) hängt upp tvätten, sovit på alltanen, gått en runda med louise och pappa..och bakat en paj till min kära familj. Jag ger mig själv en STOR klapp på axlen!!
Glöm inte Solsidan ikväll.

Bilden bjuder jag och min familj på !!
Idag har jag skaffat bilddagbok. Jag börjar med en bild på min trevliga familj från när vi fikade idag.

Maja Amanda Larsson

Nu är MAJA AMANDA LARSSON hos mig och vi bara skrattar och skrattar!! HEHEHE

balaballa
vållulle
jagh vill ha en grytaaaa
jaga maj truls
dom kan inte leka om dom inte kommer överäns
jau nudda den inte

HAHAHAH det är bara Maja och Jag som fattar vad jag skriver!! HAHAHAHAHHAH


Lördag

God förmiddag!!
Har inte bloggat på 2 dagar nu, snart 3 men datan som vi har är helt störd!! Men ialla fall!
Igår var jag och ellen hos linnea. Vi hade riktigt kul!! Vi var alla tre nära döden upplevelse, hahah ellen och linnea fattar vad jag menar. På kvällen åkte vi upp till fam Oscarson. Riktigt mysigt. Wille han växer för fullt!!
Idag kommer Maja hit. Hon skulle bara duscha sen kommer hon. Blir nog troligen att vi går en runda med viktor och julia.

Vi har ju fått ny tv och jag försöker att koppla in vår blueray-spelare men det går väl sådär. Jag eller hela familjen vill ju se bilderna från Rom, jag och emma brände ju över dem på en cd-skiva så jag fråga gubben nne på onoff och han sa att det skulle fungera på denna bluerayn så vi får hoppas det!
Nu måste jag in på min facebook, känns som en evighet!! Ha en bra lördag!

Ny tv

Tjenare!!

Idag följde jag och Maja med Linnea hem. HAHAHAHAHAHA gud så kul vi hade !! Det går inte att förklara, man måste vara med!!
Pappa kom och hämtade mig och sen köpte vi en ny tv. ÄNTLIGEN!! Skönt att inte höra va pappa att gubbarna på tv:en är tjocka eller att dem ser knepiga ut..haha nu ska jag äta pizza! Ha det bra!

//Alice Pettersson

Monday

Sitter nu i soffan med mamma och pappa. Louise är och övar med kören inför Musikslaget. Ullared äår minssan ett roligt program.
Har sanckat med Ina i telefon nu för ett tagsen. Var skönt att prata med Ina. Var ett tagsen. Var ju hos Maja och vi hade jättekul!!
Asså inatt, jag tror aldrig jag har sovit så gott som jag gjorde inatt. Helt sjukt men jag är ändå jättetrött idag men när är man inte trött?? AJAA KRAAAAAAAAAAAM!!

//Alice Pettersson

Ny vecka

ny vecka igen och skolan idag har varit helt okey måste jag ändå säga... vi får inte reda på vårat eng-prov förän tills nästa vecka så det tycker jag var ganska lågt av henne..haha skoja bara men man vill ju veta om det gick bra eller dåligt.
Nu sitter jag hemma hos maja och vi har kollt på bilder från när dom var utomlands. Mycket fint !!
Ikväll är det ullared, glöm Ej det. KRAAAAAAAAAAM!!
//Alice Pettersson

Bästa kusinerna

Tack Julia och Justine för denna gången! Har haft så mysigt. Alltid lika kul att träffa er !!
Vi måste träffas snart igen. Det går alldedes för långt i mellan gångerna vi träffas
Ni är världens bästa kusiner man kan tänka sig!
I`m backing up !!



SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!
ERIC SAADE VANN MELODIFESTIVALEN!
man kan inget annat än att bli lite kär..


julbilder...lite sent..

hitta lite roliga bilder på  mormors och morfars data, var bara tvungfen att lägga upp dem!!


mormor och louice

julia och jag

mamma

jag och justine

pappa och louise

louise

justine
bilderna kanske skulle in för några månadersen men...som sagt jag hitta dom precis.

god morgon

Godmorgon alla pigga människor.
Idag vaknade jag 7.50 och kunde inte sova så jag spela "Angry Birds" i typ 1 timme men sen så tog jag tag i mitt liv och gick upp och åt frukost, sminka mig och bäddade så om någon halvtimme, då bär det av till Borås där världens bästa kusiner och moster väntar.



Fredagskväll

Hallå alla!
Nu har vi kommit upp till glommen. Vi fick potatisgratäng och biff. Jättegott!! Tog också några vitpeppakorn så vi inte får vinterkräksjukan, usch! Nu måste jag hänga med på let´s dance, dansa lite. Ha det!!


Fullbokad helg

Sista dagen i skolan idag för denna veckan. Känns skönt. Nu om någon timma åker hela familjen upp till  Glommen till mormor och morfar. Stannar där tills imorgon och sen bär det av till de bästa kusinerna i världen!! Och sen åker vi hem på söndag. Så jag har röven full, haha skämt o sido men en rolig helg väntar Kraaaaam på er!!!


Roooooooolig dag idag

skolan idag har varit väldigt kul. Haft en väldigt roooooolig (viktor) dag! Väldigt roligt när jag "råkade putta på maja så hon tappade sin glass på golvet. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ÅHH vad jag garvade. HAHHA
kort inlägg idag men det kanske kommer något mer ikväll!! KRAAAAAAAAAAM!

// Alice Linnéa Pettersson

i want you

Skola idag som vanligt. På slöjden fick jag sprätta 3 GÅNGER!!! så typiskt mig.

Du vet säkert att jag tycker om dig. Gillar du henne så får du ju göra det. Jag kan inte bestämma eller styra över dina känslor. De få stunder jag får prata med dig så blir jag så glad.
Undrar om du ens läser detta?

Tisdag

TJABBA!
Usch, skola idag igen, slutade inte förrän 15.30..Vi hade skridskor idag och jag lärde mig att saxa!!! jippie! skit kul när man väl kan det. Tack vare rebecca och maja till min hjälp.
När jag kom hem var jag bara tvungen att komma ut i de fina vädret så jag la ett sms till min lille viktor så vi var ute och gick en runda. Hade väldigt roligt !! Nu ska jag kolla på dansbanan i täftiå, nej det är pappa som vill se det. Ha det bra kraaaaaaaaaaam!

//Alice Pettersson

Ny dag och ny vecka

Ny vecka, ny dag och som vanligt var jag i skolan, var annars? Nej men skolan var helt okey idag. Jag sa upp min plats som sekreterare i elevrådet, men jag är ju fortfarande kvar i elevrådet. Vi fick en liten kaka till maten idag. Hihi väldigt gott! HAHA!
Glöm inte Ullared ikväll kl 20.00 på 5:an KRAM!

//Alice Pettersson

var bara tvungen

Måste bara lägga in denna bilden ocskå! hehe många inlägg idag :D

Miss U all ready!

Är nu hemma ifrån ellen och jag har haft hur kul som helst!
Saknar henne redan. hehe men asså har inte haft en tråkig sekund !
Tack Ellen Kristina Torkelsson! <3

Härlig vårdag med Ellen


















Tack för nästan 2 helt fantastiska dagar!

god morgon

God morgon! Som ni vet sov jag över hos ellen från söndag till lördag. Jag är kvar hos ellen. Klockan är 08.30 exakat och jag kunde inte sova mer så medans ellen sover vidare gör jag ett inlägg.
Igår var det melodifestivalen. Sara Varga och The monekor gick vidare från andra chansen till final. Helt okey låtar tycker jag. Min sömn har väl inte vatt den bästa denna natten. Vakna kanske kl 03.45 och kunde inte somna om så jag spelade lite angry birds istället. Jag blev ialla fall trött sen och somande om och sov tills nu.
Ni får ha det så bra, nu ska jag inte störa familjen Torkelsson med mitt tryckande på tangienterna.
KRAAAAAAAAAAM!

saturday night

Är nu hos ellen. Vi har precis ätit tacos. Gott va det. Har också bokat plats i soffan tills Melodifestivalen.


solar

Äntligen! Värmen är här. Denna morgon åt jag min frukost ute på alltanen och nu ligger jag och bloggar ute på alltanen. Jag och louise ligger ute på alltanen och "solar" Fruktansvärt skönt må jag säga! HA DET BRA!

:)

Har gjort denna bilden helt själv. Blev faktiskt jättenöjd!
Älskar er!

Friday!

God eftermiddag alla härliga människor! Dagen tillbringade jag såklart i skolan. Inte klokt vad tiden går snabbt, en hel vecka har gått. Fast skoldagarna har varit riktigt sega..men idag slutade ju vår klass kl 12.40. Riktigt skönt. Efter skolan stack vi till samya och köpte godis medan vi väntade på att bussen skulle komma. Drygt att sitta i skolan i typ..1 timme och 20 min för att vänta på en buss. Imorgon sover jag över hos ellen. Kommer bli riktigt kul! Missa inte Let´s dance ikväll!


Och för dom som vill veta så har vår panna stannat så vi har kanske 13 grade i huset. 3 tjocka tröjor, 3 strumpbyxor och ett par byxor har jag på mig. Man kan ju lika bra bo där ute..hm

skitdag!!

HEEJ PÅ ER..
sämsta dagen i hela mitt liv känns det som. Allt har bara varit skit idag och nu kom det sista som fick droppen som fick bägaren att rinna över. Skulle göra managrynsgröt och när jag är klar tappar jag talriken på golvet. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JÄVLA SKITDAG RENT UT SAGT!!!

helt okey dag..

TJABBA!
skolan idag var väl helt ok. Allt mellan alla tjejer har löst sig ialla fall och det är väl bra men har en känsla att det kommer hända något snart igen. Men men nu får vi tänka positivt istället.
Imorgon åker Jonna till Berlin och tävlar i simmning så jag ska hålla tummarna hela helgen och imorgon såklart!
KRAM PÅ ER ALLA HJÄRTAN!

så fruktansvärt trött :O

Det är ingen dröm detta, det är skola igen och denna dagen har varit såååååååååååå seg. Bara tråkiga lektioner, korta tråkiga raster men får hoppas att det blir bättre imorgon, och det blir det säkert! Och nu sitter jag i soffan och är helt slut. Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Inget roligt på tv ikväll så jag går väl och lägger mig tidigt så jag orkar mer imorgon.

RSS 2.0