första skoldagen efter lovet

Men hallå alla vållullar (maja)
Första skoldagen efter lovet, känndes skönt att komma igång igen och träffa alla vänner. Fast det känndes när jag titta in i louose rum och hon log och sov...Det var inte kul kan jag säga. Men nu har man kommit igång så nu flyter det på i 7 veckor till sen är det påsklov :D


Nya bilder

Tog lite nya bilder.
Blev faktiskt ganska nöjd..






27/2-2011

HALLÅ ALLA PIGGA GLADA MÄNNISKOR!

Har haft en jättebra helg måste jag säga. I fredes kom ju alla tjejerna hit och vi hade den bästa stunden på länge. Men synd att inte Fanny kunde komma. Men vi gick väl ner i källaren kl 22.00 kanske men sen tror jag inte att alla sov föräns kl  var 03.00 och sen vakna vi kl 08.00 och var hur pigga som helst, haha men sen så gick vi en runda och sen ringe maja till julia och så kom hon också! Jättekul..men sen när ala hade åkt hem så la jag mig i soffan och slockna ganska så snabbt och sen gick jag och la mig efter melodifestivalen. Tog inte långt tid innan jag somnade!

Tack alla!! :)


Bästa tjejerna!!

Nu är alla tjejerna här och vi ska ha den bästa kvällen!

Nu har jag varit en duktig flicka1

Nu har jag minsann varit duktig, jag har bäddat nere i källaren till alla, jag har damsugat hela nedanvåningen, diskat, slängt sopor och varit ute med Malte men det roligaste var när jag skulle få ner madrasserna från trapporna! HAHAHA

TJEJKVÄLL!

Nu har jag gått upp och har tagit mig en frukost. Två mackor med ost och varm oboy. Inte varje dag man får det till frukost..Jag ska snart börja göra vid här hemma till tjejerna kommer.
Jag fick lite saker jag skulle göra som mamma sa:
Bära ner de 2 madrasser
Dammsuga
Duka
Jaaa...det var nog allt men jag får nog sätta igång snart så jag kan kunna slänga mig i soffan och glo lite till på vänner!
Ha det bra!!

Min godingar!! Puss på er!!





24/2-2011

TJABBA!

Idag har det varit en trevlig dag måste jag säga. I förmiddags körde pappa mig och ellen till tyrs hov och där tog vi oss ett litet dopp eller vi badade. Väldigt kul sen drog vi till Mcdonalds och åt, Jä**la va gott det var!! Och sen kom jag på att nästan hela klassen var på qupoolen och spelade fotbollstunerig så vi tog en liten tur dit också och så en match, men sen när vi kom hem skulle louise hämta mamma inne vid qupoolen för att hon hade tränat så jag följde med louise in och sen fick jag skjuts hem av rebeccas mamma, tack så mycket!
Tack för dagen alla! :)

ELLEN

Hallå alla! :)

Det blev inget med ina idag, synd det men jag drog till ellen istället så nu är jag hos ellen och linnea är också här! Sen ska vi baka kladdkaka eller jag vill det och linnea!

en gammal bild!

Moncia Geller!

hallå alla! :)
Jag och syrran har haft en riktig mysdag idag, gick upp ganska så tidigtoch tog med våra täcken ner och la oss i soffan och kollade på en hel säsong vänner, Helt underbart!
I eftermiddags var vi ute och gick en runda, väldigt skönt väder ute idag. och vårtecken kommer. I vår rabatt har det faktiskt kommit en liten snödroppe! Härligt att se!
Imorgon kommer nog Ina till mig, ska bli så kul att träffa henne. Va ett tagsen! KRAAAAAAAAAAM!


Frukost!

Min frukost denna morgon! :)



Min fot kommer att ramla av

Va ute och gick en runda med viktor och maja idag, gjorde också det i lördags och vi hade hur kul som helst men..problemet var att vi blev väldigt  blöta om fötterna så idag tog jag på mig två par strumpor och mina fina gummitstövlar men vad hade vi gått? typ 300 meter sen trampade jag på väldigt tunn is som SÅG tjock ut och det brakade och där var kanske en halv meter djupt så  vattnet kom in i stövlen och jag blev blöt. Så jag satte mig på en sten och tömde stövlen med vatten och kramade ur vattnet ut strumpan och vevade med båda strumperna i luften och satt barfota i -1 grad ute i skogen men sen kom jag ju på att min vante hade inte blivit blöt så jag satte den på min fot, men jag är ju väldigt smart och kom på att jag hade två strumper på den andra foten också så jag tog av en strumpa och satte på den andra foten(smart gjort av mig) och sen var ju allt bra igen men lite blött var det men det får det vara! Sen gick vi hem och på hemvägen hitta vi en stor isplätt som vi åkte på skridskor på och sen kasta viktor i en boll i ån och den skulle jag ju få tag på men det skulle jag ju inte gjort men det gjorde jag och ställde mig på ett isflak och det brakade....och jag blev blöt igen samtidigt som jag rev mig på enn taggbuske. JAG TRODDE SERIÖST ATT MIN FOT SKULLE RAMLA AV SÅ KALLT DET VA!! USCH!!


Och för dem som vill veta kasta viktor ner min mammas mössa i ett hål fullt med vatten men det såg ut och luktade rent ut sagt SKIT!!!


LOOOOOOOOOOOOOOOV+VÄNNER

HAAAAAALLLÅ!!
Det är lov nu och jag börjar mitt lov med att göra en ny spotify-lista och titta på säsong 6 av vänner!
Alla i familjen är och jobbar så nu kan man sitta vid datan hur länge man villl och ha på tv:en samtidigt!!
Haha låter som jag bor på ett hem där man inte får ha på elektroniska aparater, haha!

LOOOOOOOOOOOOOOV!

Hallå på er alla!!
Äntligen är det lov!! En veka ioch försig men väldigt skönt!
Skolan idag var kanske inte den bästa, mycket som händer just nu men hoppas att allt löser sig.
Imorgon kommer Maja hit och hon ska sova hos mig. Kul Kul!! Min lilla vållule..Ha det bra gott folk!!

snart sportlov!

Är nu hos fanny carlsson och ska vara här ett tag till antar jag! Jag var hos skolsköterskan idag och kolla mitt knä och allt var bra, det var lite brosk som hade blivigt lite fjun på sa hon så det skulle gå över sa hon men vi får väl se! :) En dag till sen ät det sportlov. JIPPIE!!!!

Hos sötaste fanny!

Hallå Hallå!! :)
Är nu hos världens bästa fanny!! :) Vi har precis kommit in frn en runda men det blev en kort runda för man fryser röven av sig!! "/ men nu ligger vi fannys säng och slappar.
Ikväll är det Solsidan! GLÖM EJ DET! ha det bra! :)


Världens bästa klass...eller inte?..

Hallå alla! :)

Inte inlägg på några dagar men jag har ju fått min mobil så jag pillar ju med den hela tiden ;)
men skolan har varit bra idag. Kanske inte igår då brandkåren fick rycka ut på vår idrottslektion för att 2 killar hade sprutat dedorant rakt upp i bandlarmet.
Vår klass var den bästa innan jul men nu blir den bara dåligare och dåligare för varje dag som går tycker jag.
Men ikväll sitter jag hemma med mamma och pappa och har det mysigt! kram på er!

Ny mobil!

hallå!! :)
Är nu hos Linnea Johansson! Pappa kommer och hämtar mig och då, raka vägen in till ONOFF och köpa nu mobil! ha det bra!! :)


Kram från mig och Linnea!

Saknar min fanny!

På facebook skrev jag att om 45 st gillar min status ska jag vara tysten hel skoldag....jag klara det 2 lektioner sen var jag tvungen att säga att jag hade saknat fanny carlsson. Som det kan bli!
Söta lilla Fanny Svensson har luginflemation förmodligen så hon kommer nog inte på hela veckan. Kommer eller jag saknar henne redan! Min lilla fanny! <3 Ha det!!


fanny carlsson

sitter nu hos min käre vän fanny carlsson och väntar på att mamma ska hämta mig för sen ska vi på IUP-samtal. Alltid lika roligt att höra hur duktig man är! ;) haha skämt åt sido! Ha det bra!

slappedag!

HALLLÅ PÅ ER!
idag blkir det bara en ren slappedag! Mamma har kommit hem så nu är jag väldigt glad, skönt att hela familjen är hemma igen!
Ikväll är det solsidan, det får man inte missa. :) Ha det bra! :) puss på er!!


Vill Ha?!

JAG VILL HA NU!












Från stan

Hallå!
Va inne i stan med linnea-räv idag men gud va tråkigt det är när man inte kan handla något! Hade 150 kr med mig och mer än hälften gick till maten, men det annars var det trevligt att träffa linnea!
Och nu har jag kommit in ifrån en inlieserunda. Det var riktigt skönt att komma ut och få vara lite för sig själv men det blåste ju som in i satan!

In till stan

Nu sticker jag in till stan med linnea! Blir att äta på Grafitti och sen prova kläder och kanske köpa också!
Kram på er!

sova på golvet!

Mamma är på messa så då passar jag och pappa på att sova på golvet i tvrummet. När mamma är hemma så tycker hon att det är så tråkigt, nej vad skitigt det blir oså vidare. men nu är vi själva hemma så nu passar vi på! :D haha

Stan med Emma.

HALLÅ PÅ ER!
Det blev en supermysig eftermiddag med emma och william idag. Vi gick lite i stan och sen blev det macdonalds, så där satt vi ett bra tag och snacka en massa skit ;) hehe och titta på folk. Tack för dagen Emma!
Imorgon drar jag in till stan med min lilla rävkompis Linnea! Blir väl att äta mat och gå i lite affärer!! :)
Nu ska jag kolla på Let´s dance och sen så hoppas jag att jag får lire sömn inatt! sov kanske högt 1 timme inatt :s känns ju lite sädär men inatt kommer jag nog sova som en stock! :D hehe kram på er små gullefjun!  :D


Tjabba, Tjena, Hallå!! :)

Heeej på er alla underbara människor!! :)
Skolan idag var helt okej. Jag glömde mina skridskor i bilen så jag fick låna skriskor där i ishallen och dom hade bara killskridskor och det var nog det svåraste jag har gjort. Det går ju inte att åka med sånna! hm men annars har det varit bra, för mig ialla fall! Efter skolanstack jag och rebecca till tyrs hov och simmade...eller simma och simma, men vi simma en del av tiden iallafall!
Mamma har stuckit upp till Jönköping på messa så hon kommer inte hem föräns på söndag :( kommer att sakna hennes gnäll! Ikväll gör pappa en pastasallad med kykling. Gott! och louise är hos jenny så hon kommer inte hem föräns i natt tror jag! Och skulle också vilja säga tack till Maja, Fanny, Ellen, Linnea, Rebecca, Ina, Ottilia och Fanny för att ni finns för mig! PUSS PÅ ER ALLA!

föööööööööör mycket läxa! :/

hallå alla!
Fick all läxa idag, matte, engelska, spanska, svenska eller den fick vi igår men vi fick också SO men det blev ändå för mycket. Men nu har jag nästan gjort all läxa eller mer än halva ialla fall men jag somnade ju nästan nu så jag tänkte att det kanske var bra att ta en pause. Ikväll ska jag titta på vänner säsong 10! ha det bra!

RSS 2.0