Brieost, det bästa i mitt liv

Hejsan alla! Idag tog jag och mamma en tur upp till emma och satt där o tog en fika. Mysigt va det! När jag kom hem hittade jag lite briesot i kylskåpet så nu är den slut. Brieost är nog något av det bästa som jag vet! Så himla gott är det och den luktar inte så mycket heller så det är bra! Ikväll blir det tacogratäng. Mumms! Puss och kram tavelram!

jaa du?..

Idag kommer majalino hit och även hennes kamera så vi ska ut och fota i detta fina vädret. Det var ju ett tagsen man såg den fina himlen.

Ikväll kommer Ellens familj hit också. Ska bli en trevlig kväll. det var också ett tagsen vi träffade dem.
ha det bra alla goda människor!






från tyrs hov!

362 dagar före dopparedagen så tog jag en tur till tyrs hov med ellen och linnea. Vi badade och simmade i 4 timmar så nu är man ganska trött!
Vi hade så himla kul men...när jag fasnade i en badring så  blev det inte så kul! :/ asså jag kom inte upp ur den jä**la badringen. men men det får man bjuda på! nu ska jag äta sen så blir det skenet bedrar så att jag får garva ihjäl mig i dag igen!! haha kram på er!

Hej på er ala.......

nu är jag hemma från Ina. Vi hade de trevligt som vi alltid har. så vi ska träffas minst 1 gång till nu på lovet! nu ska jag ta en dusch sen ska jag titta på tv med min familj!

ha det bra alla människor!!


shoppingen avklarad

shoppingen avklarad för denna gången. Jag hade en sån trevlig och mysig stund på stan med min kära vän fanny. Fanny shoppa inte så mycket mn det gjorde ju jag såklart. Jag köpte en jättefin byxdress, berlock till mitt silvearmband, julklapp till ellen, underlagskräm, svarta strumpbyxor och en face mask.
Det måste vi göra om!
Nu sitter jag och hela min familj och tittar på solsidan. ha det bra kram!



shoppa med fanny!

nu blir det att åka hem ifrån glommen och sen ska jag shoppa med fanny carlsson. har ju 950 kr på H&M så jag ska nog kunna hitta något fint! thihih kram på er!!

bästa julen på länge!!!

julen kunde inte blivigt bättre! hela tjocka familjen var samlad. det var den bästa julen jag någonsinn varit med om! den var vit, tomten kom, alla var glada, bjöd på sog själv! och alla mina fina paketer, aj jag vet inte vad jag ska säga. jag är så nöjd!

Från mamma och pappa: röd jetset klocka
paris heltons parfym can can
röd lång rosa tunika
garneirs ansiktskit

Farfar: presentkort på H&M 250 kr

Emma, ralf, kim och tony: björn borgs farfym LOVE
berlock till mitt silvearmband

Mostet katarina: Bed head shampo och balsam

Familjen Philipsson: Presentkort på H&M 300 kr
slivirga öronhängen

Kusin Justine: Lila nagelack
lappsyl

Faster Lisbeth: Lila tröja
Lilablommig mjukisderss

Mormor och Morfar: Presentkort på H&M 400 kr
öronhängen

Louise: Två stora paket med twix och snickers
(räcker i 1 år)

BÄSTA JULEN I HELA VÄRLDEN!!




Julgodis och till lund!

Hej på er alla där ute i vintervädret!!

idag ska mamma, lollo och jag åka ner till lund för lollo ska prata med en käkkirurg och sen ska jag och lollo baka julgodis. jag tror alla vet vad det är vi ska baka, ROCKY ROAD!! ha det bra!

J U L L O V

Nu är det JULLOV och jag kan inte säga annat än att det är så himla gött! efter skolan kom lollo och mamma och hämtade mig i skolan sen drog vi in till k-stad och köpte vinterskor till lollo, hon kom ju med tygskor när hon gick av tåget så det behövdes! ikväll blir det att tända brasan och pappa gör cilliconcarne! GOTT!
Ha ett bra lov alla! kram!

näst sista dagen

näst sista dagen i skolan detta året! känns vääldigt bra och i natt kommer lollo hem! jippi!!


puss och kram

4 advent

4 advent och granen är inne! pyntas för fullt i huset och det är bara 1 dag kvar tills lollo kommer hem och jag längtar!!

Jag har städat hela mitt rum och jag kan bara säga att det är det tråkigaste som finns! men det blev ju väldigt bra nu när det väl är pyntat och min lilla gran är tänd. Ha en fortsatt trevlig advent och om bara 5 dagar så är det JULAFTON! helt sjukt va tiden går fort!




Första gången jag är mulad!

när jag gick av bussen idag efter skolan så puttar viktor ner mig i snön och mular mig. inte så kul för mig och det kommer inte bli kul för viktor på måndag! han puttade ner mig i snön och började kasta snö på mig. åhh det var så kallt om mitt lilla huvud och ellen och linena srod bara vid sidan och garvade ihjäl sig och hade nog inte en tanke på att hjälpa mig upp..eller få stopp på viktor.

Nu är jag hos ellen och ska nog sova över här inatt!! :) kul kul!!! ^^ ha det bra!!!!


kul med eliz och rebba

Idag följde jag med ellen hem och "rebba" gjorde detsamma. jag tror aldrig att jag har garvat så mycket soom jag gjorde idag. Vi spelade in en film igen, men denna gången var rebecca med så den blev ju lite bättre. man fattar inte hur rolig den va, man måste nog se den för att förstå vad jag menar men en menig som var med var:
Det är en tuss från min gammla rääääääv. haha jaa ni förstår, vi är inte friska men man måste få släppa loss ibland. haha kram på er!


lussebulle

Det är tredje advent och imorgon är det Lucia och därför ska jag och mamma baka lussebullar idag :) kommer bli gott sen tar vi en tripp in till Kristianstad för att mamma nu har hittat sin klänning till den 24 dec.

Och nu har jag även pengar på mobilen så sätt igång och sms:a nu :D

kram på er alla


en bra helg!

skolan idag? jaa det kunde varit mycket bättre! men nu är det helg och det är väldigt skönt. Imorgon ska jag och maja baka rockey road tillsammans, kommer bli skitkul sen på kvällen ska jag till Linnea :) en bra helg väntar på mig! kram på er!!

food, food and more food

nu är jag hemma från julbordet i hörjagården. joo det var gott och så men....nu behöver man ju inte äta på, jaa 2 veckor. Magen spricker snart känns det som. Oavsett hur mycket jag tar så ska ALLT ner och jag är så duktig på att ALLTID ta för mycket mat.....hm..men gott var det ialla fall och jag vann fin fina priser, två ljus och ett par hemmastickade yllerstrumper, jojjomensan, fint ska det va!


julborden

idag är det ju julbord i hörjagården. gott, det ska det bli!! men vet inte vad jag ska ha på mig men jag hittar väl något, kan ju ta en titt i louise (syster) gaderob. thihi haa der göööööööööööööött!!

kul med ellen!!!

nu är jag hemma ifrån ellen! vi har haft sjukt roligt. vi har åkt släde efter 4-hjulning, det var fruktansvärt roligt. trodde att jag skulle ramla av ett tag men jag klarde mig. men vi åkte inte så länge för anton frös till "is", haha nej men det var inte långt ifrån. men jag och ellen fick inte nog av snön så vi tog pulkerna och traskade iväg till en bra backa med mycket gupp! fast både jag och ellen vill ju utmana ödet, där vi åkte fanns en liten bäck och om man hoppar över bäcken kommer det en väldigt brandt backe. ellen ville komma över och prövade och stå på vattnet i bäcken som blivigt till is men....det gick väl inte riktigt som hon hade tänkt sig, isen höll inte så hon blev blöt upp till halva sina knän, haha jag tror aldrig jag har garvat så mycket som jag gjorde då. hahah det var så himla kul!! men när jag också hade lyckats bli blöt om fötterna så travade vi hemmot och upp på¨ellens rum och började inprovisera filmer igen och jag garvade ganska mycket då också!! haha dagen har varit superdupermegasbra!!! tack för dagen ellen!

helg!!

skolan idag har varit helt ok. kunde ju varit roligare om man säger det. men men, nu är det helg och helgen blir väldigt rolig! imorgon ska jag hem till eliz och det är snö så det blir att plumsa runder!! thih sen på söndag ska hela tjocka släkten på julbord i hörjagården. gott om man säger så! nu blir det idol! ha det! :)


bad

Är hemma efter att jag har badat med viktor och rebecca. vi hade så himla kul!! men det är ju inte så konstigt i och med att vi alla gillar och bada och vi alla tycker om varandra lika mycket! tack för denna roiga dag!!

Nu ska jag äta lite peppakasdeg som ligger i kylskåpet och väntar på att Alice Pettersson ska komma och äta upp den!! :) hihi MOT KYLSKÅPET!!!


grattis ellen!!

Idag fyller världens bästa ellen år!! Tyvärr så är ellen sjuk på sin födelsadag men jag hoppas hon blir frisk!! Hon var ju inte i skolan så jag får ge henne mitt fin fina paket en annan dag!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELLEN!!
älskar dig!! <3


RSS 2.0