FÖRSTA TRÄNINGSDAG

Idag tränade jag för första gången inne på gymmet i Hässleholm, alltså riktig styrketräning, och det kändes riktigt bra! eftersom jag bara är 14 så måste jag vänta ett år till för att få träna själv. Just nu måste jag träna samtidigt som mamma men för mig spelar inte de någon större roll. Roligt är att Antonia också ska börja träna där, så vi gör de tillsammans! De kommer bli riktigt bra och jag är verkligen redo för en förändring. Nu ska jag kolla Facebook och instagram sen blir de sängen. Godnatt. PUSS


TISDAG

Imorgon ska jag ta sista sprutan för livmordershalscancer, klockan nio och jag känner på mig att den kommer göra jätteont..Men jag får väl se imorgon..
Dagen har varir bra men seg som vanligt. Igår tillbringade jag min stuidedag på bästa sett. Med janina, ben&jerrys och lite adam och eva film..fast när filmen var slut spelade vi sims så fingrarna sprutade lågor. haha.
Nu ska jag äta. PUSS
 
 

GE MIG

Hitta precis dessa två urmysiga tröjorna. Så fiiiina! Vill bara hoppa i den gråa och mysa framför tven! sååå mysigt!
Finns att köpa på lager157.


TACK TILL EMMA OCH ADINA

förlåt att jag inte har gjort något inlägg men.. men livet kom imellan!
istället för att skriva en lång text om mitt väldigt tråkiga liv så får ni ett par väldigt fina bilder på mig och mina otroligt vackra och fina vänner! Jag vill också tacka emma och adina som har tagit dessa otroligt fina bilder.
 

BEGER MIG TILL SKOLAN


TREVLIG GÅRDAG

Hade riktigt roligt igår med underbara vänner! Även fast det tog flera timmar för mig och janina att välja vad vi skulle ha på oss, så blev de ändå en bra kväll! Idag ska jag slappa i soffan och vänta på riktigt god mat.
Imorgon är de fotodag med härliga tjejer. PUSS


NO

Dags för no. Taggade tjejer!


NYA SKOR

Har även fått nya skor. Mamma köpte dem till mig. Tack mammi! Jag älskar dem, och dem är väldigt sköna att stoppa foten i.
Ellos - 240 kr


DAGENS OUTFIT

Jag idag!


PLUGG

Detta är vad jag gör just nu. Pluggar. Dagen har varit bra men väldigt lång. Imorgon börjar konfirmationen. Oj va kul det ska bli.. haha. PUSS


DÅLIG UPPDATERING IGEN

Ojoj! Nu var de längesen jag uppdaterade min blogg, men jag har inte all den tiden jag vill ha till att blogga. Men jag gör mitt bästa!
Igår var jag, Antonia och Celie hos Pontus, de va trevligt! Har även spenderat lite tid med janina, även så kallad JOLANTA. Nu får ni lite bilder istället! PUSS


RSS 2.0