Alexandra på Onsdag

Ännu några dagar som jag inte har bloggat men nu kommer här lite info om mitt liv.

Nu sitter jag och tittar på säsong 9 av vänner. Pappa kom hem för en timme sen för han har ont i sin rygg så det är lite synd om honom.

På onsdag ska jag sova över hos Alexandra. Det ska faktiskt bli jätteroligt!! Vi ska rida i skogen och titta på vänner. Det ska bli jättemysigt att rida i skogen.

gitarhero och segemhyr!!

Nu sitter jag och Louise och äter frukost. 11.42. Jag vaknade ca 9.00 och var jättepigg så jag gick ner och tog minidatan och gick upp igen, va inne lite på facebook men sen blev jag jättetrött så jag satte ifrån mig datan och somnade om sen vaknade jag inte för en 11.10 så nu kommer jag väll inte kunna sommna ikväll men då sitter jag uppe med Louise så spelar vi gitarhero och tittar på c/o segemhyr. hehe Hej då!!


     

VÅR NYA MINIDATA!!

Idag var jag och Louise inne i stan och beställde en minidata till Louise 20-fest och nu sitter jag och bloggar från den. Den är jättefin och liten.

Var uppe på IP och kollade på Hörja fotbollsmatch. Hörja vann med 5-3. GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!


Nina och kalas

HEJ PÅ ER ALLA!!

Idag kommer Moster nina ner till oss och ska sova över här tillls imorgon. Hon kommer ca 14.00 så då ska jag ha en fick klar till henne. Det blir blåbärspaj.

Imorgon ska jag ha födelsedagskalas, då kommer hela tjocka släkten. haha nej vi blir bara 11 st men det är roliga personer som kommer.

Nu har jag sommar-lov i 9 veckor och 5 dagar!! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!


Vad är det med mig!!

Asså nu har jag inte bloggat på över 3 veckor och jag ber så hemskt mycket som ursäkt. Det har hänt så mycket men jag orkar inte berätta allt så jag berättar om vad som har hänt i skolan idag istället!!

På rasten satt jag, ellen, Alexandra och Josefin och gjorde roliga omogna historier, tex:
fÅR JAG KLIPPA DINA PATTAR MED TRIMORN. Ganska omoget men väldigt kul!! Fast Alda ville läsa dem så vi valde ut den tråkigaste av alla. Jag vet vi är omogna men det får man också vara ibland!!


RSS 2.0