ÄNTLIGEN KOMMIT!!

Nu har dem äntligen kommit ner till Skåne, blev lite sena för dem körde inom mormor och morfar och tog en fika.
Jag och Justine ska sova nere i källeren och så ska Hugo och Moster sova i mitt rum. Alla ni som ska till Örkeljungdagarna, RÖSTA PÅ JUSTINE HERMANSSON!!!


Justine, Hugo och Moster

Hej på er alla!!

Snart så ska moster och kusiner komme ner till oss här i Skåne. Imorgon ska Justine sjunga i en sångtävling på Örkeljungadagarna. Ska faktiskt bli jättekul att kolla på henne. Sen på kvällen ska jag gå på loppis, jag antar att det är flera än jag som ska dit för där brukar alltid vara sjukt mycket folk....PUSS



Resan till Roma

Resan till rom var helt fantastisk och det bästa av allt var att Emma och Ralf gifte sig. Jag fick hjälpa Emma med att göra bröllopsfrisyren. Den blev jättefin. Bröllpet var så himla fint, jag började till och med gråta lite när jag filmade men  det har jag inte sagt till någon. På torsadegen åkte vi busstur, tänk dig en våningbuss utan tak, sån bus åkte vi och då åkte vi runt hela Rom så vi körde förbi Coloseum, Vatikanstaten och myckte mycket mer och på kvällen åt vi pizza. På fredagen gick vi till en fontän, en känd fontän men jag kommer inte ihåg vad den hette och vi choppade. Jag köpte 6 skarvsar, 2 armband, 1 väska och 1 tröja. Det finns ännu mer att berätta men då hade jag fått sitta här tills imorgon haha...nu tänkte jag lägga in lite bilder men det orkar jag inte, ha en fortsatt trevlig fredagkväll.

RSS 2.0