GOOOD NAAAATT

Nu ska jag ta lite kvällsmat sen ska jag gå och lägga mig, mm jag vet att klockan bara är 20.00 men jag är jättetrött och sen så ska jag sova bort min sista förkylningstump, hehe god natt på er!!
Här kommer en charmig bild :P



Mina vänner

              


           



Talking To The Moon


Den är såå bra!!

Från ina

Nu har jag kommit hem ifrån Ina...vi hade jättekul!! Ina hade köpt en jättebra kamera så vi tog jättefina höstbilder på varandra...bilderna blev såå fina, önska att jag kunde visa dem för er men ina har dem på sin dator
men ni får se dem någon annan gång.
Vi kollade på när 98:orna spelade  innebandy, jag tror dem vann med 9-1, ahh jag är inte så innsatt :P

Nu ska jag och min familj kolla på sallskapsresan!! Kram på er!!


Till Ina!!

Nu ska jag till bästa ina, vi ska ha våran lilla pratstund!! älskar dig ina!! Kram! <3




Moooos!!

Ikväll blir det pappas hemma-gjorda fisk och mos, som jag älskar!! Känner min faktiskt mycke bättre!! Kl 20.00 blir det "Så mycket bättre" Ha det bra!



Höstllovet har bara börjat...

Höstlovet har bara börjat och mitt höstlov började med att jag blev förkyld. det är bättre nu, febern är borta så nu är det bara näsan som rinner men nog jobbigt är det. Har inte något bestämt inför höstlovet, eller jo jag ska vara med bästa ina och då ska vi ner till tyrs hov och har våran underbara lilla pratstund som vi hade sist. Kram på er!!

hemma från skolan

har dragit på mig världens förkylning....jag kan inte prata för min hals gör så ont och jag fryser, svettas, fryser. men nästa vecka är det höst-lov!! Det ska bli skönt, men jag hoppas jag blir frisk tll nästa vecka!

Ligger i soffan och kollar på vakna med the voice, men ska snart ringa till ellen, hon är också sjuk :(


....

Idag har vi simmat i skolan. haha det var faktsikt jättekul. Vi övade på att livrädda varndra eller vi fick en tung gubbe som vi skulle simma ner och ta på botten. haha, killarna döpte gubben, den fick namnet Pelle. Dem ströp han 3 gånger :s haha men det var väldigt kul, jag fick aldrig upp pelle för han vägde 50000 ton kändes det som. Efter skolan åkte jag, Linnea och Maja in till stan och simmade där eller vi badade mest :P vi försökte nudda boten på den basengen som är på 5 meters djup men det gick inte så jättebra!! :P hehe men vi hade väldigt kul!! Och sen fikade vi på muffins som linneas kompisar hade bakat. Väldigt gott!! Vi hoppade från tarmpolinen. den högsta...wooh vad högt det var men väldigt kul!!! Kram på er




!!
Linnea på bilden! <3

100% tråkigt liv!!

Jag vet, jag vet, nu har jag varit dålig på att lägga in inlägg igen men jag har ju inget att skriva om :s men men idag i skolan så hade vi bild, inte det roligaste men men jag får i alla fall G. maten var äcklig. Bruna bönor. BLÄÄ!! PUSSPÅ ER

HOS INA DEN BÄSTA <3

är nu hos ina och har det trevligt. vi var precis på tyrs hov och köpte lite godis och nu ska jag snart hem:( men jag träffar ju Ina imorgon!! Ha det bra alla!!! :)





Ina är bäst ;o <3

RSS 2.0