shopping

Halloj!
Detta året står jag för världens tråkigatse valborg och jag menar det verkligen. Sitter hemma med mamma och pappa, kollar på "virus i bataljonen"...alla vänner hittar på något utom jag. Kul..men men..
Idag var jag inne en runda i en stan med Linnea o Emilia. Jag köpte en ljusblå skjorta, marinblå kofta och en macara.
Skönt med lite nytt i gaderoben ännu en gång...
Ha de bra !!

Mamma och pappa? ;)

Hej bloggen.
Förlåt att jag inte har bloggat på 2 dagar. Dåligt utav mig. Men skolan har varit bra. Det är varmt om ingen har uppfattat det...heheh..
Jag var hos tandläkaren igår och det gick bra men jag ska låta bil att äta sura skaker.
Satt precis ute på alltanen med mina kära föreldrar och pratade om min så kallade ekonomi. Jag vill ju ha en systemkamera och mamma och pappa tycker att det är för dyr present. Och min ide är att jag betalar halva själv och mamma och pappa halva men det gick ju inte. Och så börjar dom att dra upp vad dom fick göra när dom var små och ville ha något riktigt mycket...jaa en systemkamera är inte de billigaste, det vet jag men jag vill ju till och med bli fotograf. Men vi kom fram till eller kom fram och kom fram men vi sa att jag skulle önska mig pengar när jag fyller år (13 juni) 
Nu ska jag titta in på några bloggar och sen facebook. Ha det bra!!
Långt inlägg idag men det får det vara ibland :)


When I get older, I´ll will be stronger

TJAAAOE !!
Dagen idag har varit riktigt bra! Bara detta fina väder gör att man mår så mycket bättre än vad man gör på vintern. BLÄÄÄ på vintern.
Imorse hoppade jag i mina shorts och det var nog bra gjort av mig för det var ju nästan 25 grader mitt på dagen. Efter skolan följde Ellen med mig hem, vi åt en glass, hoppade och hade allmänt trevligt men...vi blev så varma när vi satt ute i solen så vi gick hem till Ellen för att bada men när vi kom till Ellen började de blåsa och blev kallt men jag är ju som jag är. Har jag sagt att jag ska bada så ska jag bada...och jag badade. Det var facktiskt inte lika kallt som sist. Tack för dagen Ellen !! Alltid lika kul att träffa dig!! <3


Mr Saxobeat..

Hemma från fotbollsträningen. Jag och Julia borde satsa på att bli fotbollsproffs. Vi äger ut alla på hela danna gjorden...skämt åt sido.

Nu ska jag upp och tvätta av mig sminket och sen ska jag in en runda på facebook. Ha det bra och god natt för dom som sak sova !! :)


Första dagen efter lovet

TJAO ALLA GLADA!
man kan inte va annat än glad när det är sol och 25 grader i solen.
Första dagen i skolan efter lovet och det var facktiskt helt okey. Vi var ju ute varaenda rast i och med att solen lyser hela långa dagen.
Vi hade utegympa och vi alla tyckte att vi gjorde rätt men tydligen gjorde vi inte det. Förstår mig facktiskt inte på mig lärarna ibland..men men annars har det inte hänt så mycket mer idag.
Nu ska jag och julia upp och kolla på när viktor tränar fotboll. KRAAAM




Mitt påsklov har varit bäst!!

Tjenare!!
Sista dagen på påsklovet. Känns lite smått vemodigt men det ska ändå bli skönt att träffa alla vänner och kommer in i sina vanliga rutiner. Mitt påsklov har i alla fall varit grymt roligt !! Jag har hunnit med så mycket på bara några få dagar eller njjaa..lite mer än en vecka.
Jag har:
Lärt känna Julia Andersson mycket bättre
Sovit över med mina allra bästa vänner (men saknade en liten flicka)
Badat för första gången i år i Ellens nybyggda pool
Kollat på fotbollsträning
Gått ut och gått
Sovit över med Maja och Julia
Firat påsk
Träffat min underbara släkt
Tittat på en otroligt bra isshow
Träffat Emma, Raffe och Wille
Varit med familjen
Ätit glass
Köpt kläder
Sovit över med Julia
Ätit godis
solat...

Jag har säkert missat något men mitt lov var ändå bäst!!



SÖNDAG

Haaaaaaaaaj!
Klockan är nu 14.21 och mina goa töser har åkt hem efter en väldigt rolig kväll/natt/dag.
Igår fick vi lax och kall nypotatis och en romsås. Kunde knappas bli bättre. Det var sketagott!!
Vi satt ute och åt för det var ju varmt långt in på kvällen. HÄRLIGT. Efter vi hade ätit gick vi bort till skolan där också viktor var....hm..det var väl kul.
Konstigt nog somnade  vi hyfsat tidigt men jag fick ett antal pickar om att jag skulle vara tyst. hehe men det är svårt att vara tyst om man heter Alice Pettersson.
Imorse när vi vaknade åt vi frukost ute på alltanen och njöt en bra stund men sen smsade vi ellen och frågade om vi fick komma ner och bada och det fick vi. Snällt av henne. Som en littet tack för att vi fick komma och bada gav vi henne en stor godispåse. Jag tror att hon uppskattede det.

Klockan 16.00 ska bilen stå parkerad hos Raffe och Emma för då är det grillen som ska på. Hela familjen ska grilla. Och så klart undrar ni nu, men varför  kan hon inte lägga in några bilder det där kräket men bara lugn. De kommer. Maja har dem på sin kamera.

Långt inlägg idag men det ´var det värt. Nu väntar solen. KRAAAM PÅ ER!

Maja och den andra...saken

Heeeeeej På Er!
Julia och Maja är här och vi har grymt kul!! Vi gör just nu bollar på maja.
Här kommer en bild!


Toppen början på påsken

Hej på er! Hoppas att eran påsk har börjat bra. Min har nämligen startat kanon!!
Igår var det ännu en grymt rolig tjejkväll. Denna gång hos ellen. Lika kul om inte roligare. Under kvällen så fick vi ju våra ideer. Vi ville bada i de 14-gradia vattnet. (ellen har en pool) och vi badade. Men jag ska säga er att det var så sjukt kallt men man fick ändå en så jävra kick. Riktigt skönt va det men samtidigt sjukt kallt och obehagligt. Men tack för en jätterolig kväll tjejer.

Idag åkte vi upp till glommen och här uppe väntade kusinerna och mormor och morfar. Vi kusiner gick ner till vår lilla favoritstrand och försökte få en bra bild på oss alla fyra...men det gick väl inte jättebra!

Jag kan tyvärr inte ladda in några bilder från tjejkvällen för att det gåt helt enkelt inte. Men dom ska komma in det kan jag lova så bli inte allt för ledsna mina vänner. Ni får nöja er med en bild på oss kusiner istället men nej nu gick inte det heller, ja jävla skit..
Kram och ha det gott!!



Onsdaaaaaaaag

Hellue!!
Dagen idag har jag spenderat med Julia...igen....jag vet vi är nördiga men det är så kul med en ny vän i Hörja t.o.m. Helt sjukt!! Vi har varit ute och gått och suttit i en soptunna...hmm...
Imorgon ska jag packa alla mina saker till övernattningen hos ellen med dom bästa och övernattningen hos mormor och morfar. Mysigt!
Ha det bra!!
PussOchKramTavelram.. ;)

Lååååååååååååååång dag

God kväll
 Vaknade imorse kanske vid 9.40...typ. Och solen sken rakt in i rummet. Sköööööönt!! Jag gick ner och i köket väntar världens största disk som väntar på att bli diskade, va bara o bita i det sura äpplet och diska upp det.
Från klockan 10.00 till ca 16.20 låg jag ute på alltanen och solade. Märler jag ingen skillnad på min hud spyr jag på mig själv. JAG SKA BLI BRUN !!

Sen sms:de jag julia så vi gick en runda på 2 timmar. haha vi mötte på en stor lastbil som var typ 30 meter så skulle vi taa kort på den och så startade den (vi var mitt ute i skogen, måste man också lägga till) så vi blev skiträdda och sprang vi in vid kanten med fullt av granar. Julia la sig ner på marken för vi va jätterädda!! Haha men det var samtidigt väldigt kul. Efter vi gått rundan gick vi ännu lite till och gick upp tikk idrottsplatsen. Där var viktor och hela hans jäng och tränade fotboll. Julia antecknade allt....
Nu ska jag kolla på Big Brother. Ha det bra!!

JULIAANDERSSON

Hej eftermiddag!
Julia har nu gått hem efter att ha spenderat en natt tillsammans med mig...Låter lite konstigt. Vi har haft väldigt trevligt och roligt!!
ÅÅÅ vliket väder det har varit hela dagen. 25 grader. Sjukt skönt!!
Nu ska jag ta mig en dusch för jag minns inte så länge sen va det...haha frääääscht ;) KRAM PÅ ER!


Godmorgon

Meen godag?
Sitter i soffan och taggar ännu inför en isshow. Thhih. Ni tycker jag är helt körd i huvudet och det är jag också. Nejmen jag åker dit för där är trevligt folk och såklart för att isshowen är så grymt bra!! Denna gången också den sista gången går jag med ellen som faktsikt bara kommer att se den en gång...Lite om man gemör med Alice Vårrulle Pettersson.

Igår var det Musiksslaget och det var riktigt bra!! Och det bästa av allt var ju att XL-byggkören vann!!!!! Det var klart den bästa kören. Louise var sååååååå glad när hon fick reda på det. Det var jag med!!
Jag hade ju tänkt att ge er lite bilder men bilderna har inte kommit in än så det får bli någon annan dag :)

KRAAAAAAM!

Kvällen outfit

Kvällen outfit:
Långklänning från H&M
Jeansjacka från Ullared
Skärp från H&M


Done

Håret klart.


TAGG!

Hallå :)

Igår blev det två isshower för min del. Men som sagt det var så sjukt bra!! Emma Bondesson var jätteduktig i sitt solo. Fattar inte hur man kan åka på de sättet. Helt sjukt.
Imorgon är det sista dagen och klart att jag ska vara där då.. haha det är ju bara självklart! HAHA!!
Nu taggar hela familjen inför ikväll. Musikslaget på björksäter. Kommer bli så grymt kul!!
Jag ska:
Duscha
Trippla håret
Välja kläder
Sminka mig
Leta upp mina skor

Så nu ska jag en snabbis in på facebook sen får jag nog sätta igång..

HUMÖRET ÄR PÅ TOPP!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLÅ!! :D

Just nu är jag helt på världens bästa topphumör!! Sitter hos rebecca och har precis kommit från isshowen som var så sjukt grymt bra!! Alla som  åkte var så otroligt duktiga!!!
Ikväll klockan bär det av till tyrs hov igen för att titta på isshowen. hehe mobbat, vi vet. Det blir jag rebecca och våran lille viktor som hellre satt på en tråkig so:lektion än för att gå på isshow. Mobbat, han vet! HAHA ha det bra gott folk :D


Bilder

Bilder från när jag var hos Fanny i måndags






Torsdag 17.00

Hejsan alla glada och arga människor.
Dagen idag har varit helt okey faktiskt. Förutom den mobbade ungen som går och slänger mobbade blickar på en hela tiden..men jag tycker att det börjar bli ganska kul nu. Ser så fruktansvärt dumt ut..haha!
Elevrådsmöte var det idag och det gick väl hyffsat. Det går framåt med fotbollsturneringen..
På elevens val målade jag och linnea. Men blev väl inte 100% nöjd riktigt...det var tråkigt att måla. Vet ju inte vad man ska måla. Men nu ska jag sätta mig ute på alltanen och njuta med lite skön musik! Ha det bra. HEEEJ :)


Men hej

Hejsan!
Sitter hos ellen och sjuger på lilla lady. Grymt bra låt!
Hade svenskaprov idag men det gick väl inte som jag hade velat om man säger så. Allt som jag hade övat på, det kom inte. Massa andra frågor som jag inte hade en blekaste aning om kom..Och jag var inte ensam om att inte ha en blekaste aning..Nej nya tag!
Nu ska jag och ellen spela sims..hihiih ;D Kraaam! :)

Kärleken är evig när vi e tillsammans

Kärlek är en svår sak..Det är inget man väljer. Du kan heller inte styra över din eller någon annas känslor. Inte först nu när man kommer upp i lite högre åldrar då man fattar verkligen vad kärlek är.

När jag ser på dig blir jag helt varm i kroppen och får pirr i magen.
Du tittar på mig men vet inte om det är för att jag är snygg eller söt.
Tror inte du anar något. Försöker prata med dig så mycket som möjligt
med dig. Hoppas att du någon gång kommer att inse att jag tycker väldigt mycket om
just dig....



Tisdag

Haaaaj Haaj
Dagen idag har varit ovanligt rolig. Mycket skratt ifrån allt och alla. Dom som läser detta vet nog även att jag brukar bli kallad "bonnen" av någon....vem kan vara det???.....hm...men men sånt man får ta ;) haha ! Idrotten idag ver den värsta av dom alla. Behöver inte gå in på detaljer men...vi fick springa utomhus i kortbyxor, säger än del. 6c var inte glada kan jag säga. Blir jag änne mer sjuk tills på lördag har jag en pappa här hemma så blir han inte glad !

Min förkylning är inte helt borta än, näsan rinner och jag nyser stup i kvarten känns det som men den försvinner snart hoppas jag.
Nu ska jag slänga mig i ett vaaaaaaaaarmt bad så kanske min förkylning försvinner en del. Ha det bra!! :)



Hej Hej!

Hej gott folk. Hoppas att ni njöt när ni tittade på bilderna som jag la upp igår..
Nu sitter jag hos fany efter en hyfsad bra dag i skolan. Vi ska äta en bit fika sen ska vi ut och ta lite fina vårbilder :)
Min näsa rinner en anig men det är inte så farligt. Får ju inte bli mer sjuk än så här för på lördag är det ju Musikslaget på Björksäter. Får inte missas!!

Bilder från modevisningen!






















Linneas lugg är ganska ojämn på denna bilden..






Nervös??

God morgon! Klockan är nu 10.03 och jag sitter i soffan hos linnea. Emma är också här. Alla vi 3 är väldigt nervösa inför idag. Vi ska ju gå modevisning...Kommer säkert att ramla när jag går längst fram.

Fanny är på kattutstälning i Malmö, jag saknar hennes lilla profilbild på facebook. Ha det bra! :)))

HEEEEEEEEEEELG :D

HAAAAAAAAAAAAAJ PÅ ER :D
Skolan slut för denna veckan, skönt. Kom hem, satte på datan ochnu dansar jag till den bästa spotifylistan genom tiderna, helt seriöst!!

Några bra låtar att  dansa sönder till:
Lilla lady
I´ll be in the sky
Me and my drum
Touch and go
Hello
Shut upp and sleep with me
Hit the lights
Hold it against me
Fire burning
Genom eld
Till the world ends *

Den sista får en stjärna för den är snäppet bättre!


Hallue

hahahahaah HEEEJ PÅ ER! Sitter och kollar på Big Brother, asså gurkan, han är ju bara för skön asså. Han vinner säkert allt.
Skolan idag har varit rolig, särskilt på elevens val då vi hade bild eller jag, ellen, fanny och linnea. Vi kände oss som riktiga konstnärer.
Jag gjorde ju bort mig helt totalt idag. Ha det fått för mig att det var elevrådsmöte idag så jag sa till typ 3 st och sen var det inte förräns nästa vecka. Hm..som det kan bli. Sen följde jag med rebecca till tandläkaren. Hon såg så roligt ut. HAHAHA !!

Här kommer bilder på mitt slingade hår :)




ÄNTLIGEN

Äntligen är vår älskade data hemma igen!! Har varit tomt här hemma..
Det har inte hänt så mycket faktiskt. Jag slinga ju håret men det vet ni ju om. Bild får det bli imorgon. Igår följde jag med Fanny hem. Vi hade jättemysigt och imorgon följer jag med världens bästa ina hem. Det var bara för längesen !!
Nu ska jag titta klart på sveriges mästerkock och sen lägga in mina kläder i gaderoben.............(host)

Måndag 4 april

God morgon
Sitter nu i skolan och ska bara säga att det kommer inte in så många inlägg för att datan där hemma är sönder.
Jag slingade ju håret igår och det blev faktiskt jättefint!
Nu ska jag ta mig en titt in på facebook också! Ha det bra!! :D

....

Klockan är 10.37 och jag ligger i soffan och göttar mig. haha nej men jag tar det lungt och vilar upp mig inför en seeeeeeeeg skolvecka som börjar om några timmar. Låter så hemskt..Pappa sitter bervid mig och sappar mellan kanalerna, sjukt jobbigt!!
Mamma stack för typ en kvartsen till Marita för att färga håret. När hon kommer hem ska hon slinga mitt hår. Ska bli jättekul att göra lite förändring med de långa tjocka håret. Kommer in bilder när jag är klar. HAAAAAAAAAJ

Hemma från staun

Hemm från stan igen. Det blev en lång jättefin kofta, en vit bh och färg till slingor. Ska slinga mitt hår för första gången. Ska bli inntresant att se hur det blir..hehe
Snart kommer Emma, Raffe och William hit. Kul!!


Modevisning

God morgon !!
Sitter nu i soffan och gör nu ett litet blogginlägg. Snart, någon timma kanske, så drar jag och mamma in till stan. Kanske hittar man något fint.
Igår var det skolan. Vi slutatde 12.40, borde nog alla veta vid detta slaget. Hahahha. Efter skolan gick jag och linnea till My(som jobbar som frisör) På lördag ska jag, linnea och emma gå modevisning. Vi ska bli sminkade och fixade i håret. Kommer bli så sjukt kul men jag kommer eller är redan så sjukt nervös och då pratar jag nog inte för mig själv. Är rädd att jag ska gå i skyhöga klackskor. Men det är sånt man får ta. Nu ska jag fixa till mig lite. Ha det bra! :)


Tänk att man ska gå på en sådanna här? :O

RSS 2.0