De nya klasserna

På torsdag får vi reda på dem nya klasserna men jag är ju inte i skolan då för vi är i Rom som ni säkert vet men jag är så himla nervös att  jag och Ellen inte kommer i samma klass. Alla säger: Du kommer få nya vänner på bara några dagar. Men dem verkar inte ha några riktiga vänner. Hur känns det om man har varit bästa kompisar sen man gick på dagis och sen när man börjar i en annan skola måste man gå skildda vägar.

 Man kommer fortfarande att kunna träffas men inte på samma sätt, jag får nya vänner, ellen får nya vänner och så glider man ifrån varandra. Men både jag och Ellen har sagt till oss själva att vi bara ska tänka positivt och det gör jag men så ibland kommer den andra tanken upp i huvudet men vad som än händer ska jag och Ellen vara bästa vänner för all framtid. Jag vet att jag kan lite på dig, jag vet att du finns vid min sida och stöttar mig, du är där när jag behöver dig och jag är där för dig när du behöver mig.

Ellen du den bästa vän man kan tänka sig!!<3<3<3


4 dagar kvar!!

Då är det bara 4 dagar tills vi drar till Rom. Det ska bli så skönt att komma iväg från skolan och från Sverige. Jag har börjat att packa lite smått men jag är inte klar på långa vägar.

I morse kl 05.45 körde mamma in syster till tågstationen för att åka ner till Malmö och söka till IDOL.  Mamma pratade med henne för 2-3 timmarsen och då hade hon kommit in i lokalen men jag vet inte om hon har sjungt för den första jyrin. Jag håller alla tummarna för henne.

hej på er!!

Nu börjar allt falla på plats till discot, godiset är köpt, jag vet vad jag ska ha på mig och vakterna är fixade. Nej det ska bli jätteroligt!! Jag hoppas så många som möjligt kan komma för det kommer bli ett sånt bra disco så ingen kommer vilja åka hem.....PUSS PÅ ER!!

Förlåt

Förlåt förlåt förlåt att jag inte har uppdatrat på nästan 2 veckor. Jag har varit sjuk hela påsk-lovet och sen så har jag bara inte orkat sätta mig framför datan. Men det har inte hänt så mycket. Det har varit som vanligt. I lördeas var vi och bowla i Tyringe. Det var faktiskt jätteroligt. Måste kila hej då!!

Utedag!!

Det har varit så fint väder idag så jag och Linnea tog en runda. Det var så skönt. Vi gick lilla brorundan sen gick vi hem till Linnea och kolla på Björn Gustavsson. Nu när jag kom hem hjälpte jag pappa med att tvätta bilarna men jag är inte så duktig på det så pappa fick tvätta om hela bilen för den hade inte blivigt ren, jaja det är bara att ta nya tag.

Helt sjukt!!

Asså ni kommer säkert inte att tro mig men det är faktiskt helt sant. Nu på morgonen skulle jag, pappa och mamma in till stan och jag blev klar före dem så tänkte att gå utt och hoppa lite syudsmatta men när jag öppnar dörren står där ett stort rådjur och äter från ett träd. Asså jag höll på att tappa hakan. Jag skrek till pappa att det står ett rådjur på tomten men när han kom hade det ju sprungit i väg men ser jag den igen springade över stora vägen ner mot Röshult. Det var coolt och se ett rådjur så mitt inne i byn.


RSS 2.0