helloe!!

Helgen har varit helt okej. Bäst var det ju ändå i fredags när vi änlände till kusin och emma.
Igår kolla jag och louise på en jättebra film faktiskt. "Into the blue" en film som jag rekomenderar. Idag ha jag bara varit hemma och tagit det lungt. kollat lite på vänner. Jag och louise gick en runda idag också där vi fick stöta på en galen häst. Vi såg att hästen stod i hörnet längst bort mot oss, så vi försöket ju kalla på den men den kom inte först men efter ett tag började den komma mot oss och sen, ja då börja den galopera mot oss så vi blev lite rädda där ett tag men sen vek den av och sprnasg till hörnet där den stod från början men lite säskigt var det allt.
Nu ska jag gå och göra lite gröt och sen väntar ju en trevlig tv-kväll! have a god time!!


En film värd att se!

en toppendag!

Skolan idag var helt underbar! haha nejmen allt var så perfekt. När vi hade slutat (12.40) drog jag och några till samaya och köote lite smått och gott! och sen satte vi oss i den så kallade gluggen. så satt vi där coh hade väldigt rolig tmåste jag säga!
Nu om några minuter dar hela familjen upp till kära kusinn och emma! ha en trevlig kväll!

Bubblig i min mage!

Dagen har varit helt okej! Mycket garv i skolan. Eller speciellt jag och maja! Jag åt nog lite många halstabletter så  jag blev lite bubbli i magen, eller mycket bubblig i magen! Efter skolan var det mening att jag skulle simma men sen kom jag ju på att det var vuxensim men som tur var Ina min hjälp så jag gick hem till henne istället! :)
KRAM!


Vårdoft!

Idag när jag kom till skolan insåg jag att jag hade glömt mina nycklar hemma så det blev lite kaos. Men Maja var snäll och lånade ut sitt skåp till mig men det blev lite trångt! hehe men imorgon har jag nog med mina nycklar.

När lollo kom hem stod hon klar att gå en runda i detta fina vädret. Vi gick "Torkelssons rundan". ¨Så himla skönt att vara ute i detta vädret. kände lite vårdogt i luften. Nu har jag trykt ner två räckmackor. Ha en trevlig kväll!


25/1-2011

Skolan slut och jag sitter nu hemma hos ellen och vi har det trevligt. Diskuterar lösenord. Väldigt roligt måste jag och också tillägga. Skolan idag har varit helt okej. Idrotten var det jobbigaste jag varit med om. En 3-kilometer lång hinderbana, och redan efter första varvet var man ju gelt slut så jag gick resten av varven!
Men nu är det ledigt i några timmar sen ska man upp igen. Ha de!


Jag blir så JÄ**LA arg!!

Helgen över och skolan idag var väl sådä..Läraren blev arg och lämnade klassrummet och när hon lämnat så blev det bara värre. Jag blir så arg när 2-3 personer förstör, inte bara för sig själva utom även för hela sin klass. Och + att våra omdämen sätts denna veckan så det känns väl sådär efter denna dagen. Men imorgon får vi hoppas på en bättre dag. Ha en bättre!

Toppendag!

Hade en toppen eftermiddadg/kväll med rebecca och ellen!! Vi hade så sjukt kul, men man kan inte få annat när man är med dom två klanthuvuden! haha nej men sjuktkul hade vi! Förstår intge hur kul man kan ha i en verkstad, men det kan man tydligen ha! haha Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kvällsmys!

precis kommit hem ifrån emma och raffe. Vi tittade på filmen från Rom när vi var där i April. Jättekul verkligen! Jag trodde inte att jag hade filmat så mycket som jag hade gjort så det var en överaskning!! Ikväll ska vi titta på Störtkär och sen blir det väl facebook. Ha det bra!

Toppenkväll med Tjejerna!

Hade en toppenkväll med tjejerna igår!! Jag ångrar inte en sekund av gårdagens kväll! Hade sjukt kul! Jag ska ju inte säga att vi var så bra på att bowla men det var ju ändå sjukt kul! Tack för kvällen, Ina Engström, Ottilia Heil, Fanny Svensson, Nellie Brink, Fanny Carlsson och Louice Svanheden!!





      
     
     

Bästa kvällen på länge! Tack alla! <3

Vill ha mobilen nu!!!

Idag ringde mamma till ONOFF och mobilen som jag har beställt var slutsåld så om den inte har kommit inom 10 dagar så ska vi ringa igen men jag orkar inte vänta längre!!!!!  Vill ha min mobil nu!!
föresten, jag har ju klippt min lugg också, Blev lite kort men jaja, nu får det va så!



Onsdag?!

Skolan idag, det var en knepig dag idag. Allt kändes bara trist och tråkigt. Ingenting va roligt och allt kändes PISS! efter skolan följde jag med Ina hem och vi gick som vanligt ner på Tyrs hov och tog vår lilla pratstund. Skönt att prata ut! På fredag ska vi fira fanny men jag vet inte riktigt om jag ska med, känner min lite tveksam. Men nu ska jag göra en toast och sen titta på VÄNNER! ha det bra!!

18/1-2011 Tisdag

Skolan idag, den var helt ok, lite tjaffs mellan vissa tjejer i klassen men annars har allt varit bra! Det var Årsmöta i elevrådet kch jag blev sekreterare :D Kul kul!
Imorgon blir det skola igen. En helt vanlig skoldag väntar och på fredag ska vi fira Fanny Svensson! kram på er!

ellen & alice

Ellen är här och vi har precis varit ute i snön och åkt pulka. Kanske inte det bästa vädret att åka pulka i men det gick bra ialla fall. Oavsett väder och vind får vi ändå alltid lika kul!


Premiär av Solsidan!

Igår var det Fångarna på fortet. Tyckte så synd om dom, fick inte en enda liten krona! Jag frågade mamma om fårtet var öppet, om man skulle åka båt och kör förbi det om man får gå in på fårtet och hon trodde att det var öppet så jag har ju typ det i mina tankar hela tiden nu :D haha!! Men tänk ändå vad coolt och gå in på fårtet, se "skattkammaren, cellerna, skircoolt! Idag kommer ellen hit, hon kommer nog vilken sekund om helst tror jag! Ska bli grymt kul och ikväll blir det SOLSIDAN! MISSA INTE DET! KL 20.00 PÅ TV 4

 

var är min mobil?!?

Asså nu blir jag lite arg, nu är det snart 3 veckorsen jag beställde min satans mobiltelefon och den har inte kommit. Tänker aldrig beställa mobiltelfon över nätet. Usch!!

Lördag 15/1-2011

Idag blir det en slappedag. Louise ska åka och jobba och jag får väl sitta hemma med mna föreldrar som jag brukar göra varje helg. börjar bli lite långtråkigt. men men imorgon kommer ellen hit och det ska bli jättekul. Var ett tagsen vi var här.

Första skolveckan avklarad.

Första skolveckan är avklarad och det har väl gått bra! Skönt att få träffa alla sina underbara vänner. Idag slutade vi kl 12.40, kan ju bara säga att det var gött!! Bara vår klass på hela tyringe skola slutade 12.40 så man kände sig lite småmallig.
Igår ändrade jag min relationstatus till "Är i ett förhållande" Lite kul att se hur alla riagerade, alice då ;O, grattis vem är den lyckliga och massa sånt, haha men det var ju bara på skoj så alla kan vara lugna igen ;) haha 
 
Andra avsnittet av Let´s dance ikväll och jag hejar på Anderas Waise och Baggen såklart!
Och just nu längtar jag tills det blir sommar så jag kan få åka till mitt favoritställe igen!! SOMMAR NU!!!
GLOMMEN!!


onsdag 12-1/2010..eh..2011

Tryckt ner 3 toast idag..kan ju bara säga att det är det godaste jag vet för stunden. Jag och linnea tog en tur till tyrs hov oh simmade lite och mitt i allt ihopa så kom ottilia och ida. (positivt) så vi hade jättekul. imorgon är det bara och bita i det sura äpplet och ta sig igenom skoldagen. haha ha det bra!


första skoldagen.

första dagen i skolan, den var helt okej. Det var ju kul att träffa alla gammla människor. Vi fick en riktig stor matte-läxa, 22 uppg tills på fredag, kanske inte så mycket men det är för mycket första dagen. Men som sagt kul att träffa alla vänner igen! kram på er!

sista dagen av lovet!

sista dagen på lovet, känns lite si sådär, ska bli kul att träffa alla vänner men sen ska det inte bli så kul med läxor, glosor ja och gud vet va men jag ska njuta idag. Jag och louise ska ta en promenad sen lite senare sen så ska jag skala potatis. KUL! Ha det bra och sätt er på stolen försiktigt. kram

Våren, den kommer...

nu är det sista söndagen på lovet, känns väl både bra och dåligt. Jag och mamma tog en promenad i det fina vädret, det doftade faktiskt lite vår ute och det är bara positvt. Ikväll blir att titta på "Minuten" Ha det bra!



hellue cookie fresh

JAAAAAA, nu längtar jag bara tills tisdag (prlm) för då kommer min nya mobil. ÅHH, det ska bli så skönt att lägga min LG KC550 och säga hej till LG GS290 Cookie Fresh.


sista H&M pengarna slut :(

Idag gick dem sista pengarna på H&M åt. Men det var väl lika bra det. Det blev en jättefin kort jacka med blommor på och en tunika med blommor på! Nu har jag bara bild på den ena, tunikan men den andra får ni se en annan dag.


Fredagsmys!

Ikväl blir det fredagsmys med familjen och så klart så ska vi titta på let´s dance! men en sak fattar jag inte, det är att dom sänder solsidan på söndag, varför inte ikväll efter let´s dance. hm..väldigt dumt tycker jag. Ha det bra!

godis för 90 kr

Nu sitter hela familjen och kollar på "kommisarie späck" som sägs vara väldgt bra. Jag och louise åkte in till Hemmakväll för att  hyra "Skenet bedrar men isället blev det "bröderna karlsson" "det bästa av robert gustavsson och kommisarie späck, och vi lyckade även med att köpa godis för 90 kr..hm..så kan det gå! :) kram på er!

åka skidor är inte min grej..

Jag och ellen var ute och åkte pulka och jag skidor...men jag kan väl inte säga att det gick så bra för om jag inte ramlade så skulle ellen ta kort på mig..hm..men nu är vi inne och har drukit en kopp vaaaarm choklad och muffins men vi hade nog dom inne i mickron lite för länge för att det rök ur den och den luktade skit (bokstavligen)
Ikväll blir det att titta på någon film på 1:an som verkar rolig, "kallt som en isbjörns pitt" haha kram på er!

Lilla ellen!!

Nu är jag hos ellen. Jag gick hit i detta busväder. men som tur så hade ellens pappa skottat där jag skulle gå så det blev ju lite lättare men när det blåser snö upp i ansiktet hela tiden så är det inte så kul. Men snart så ska jag och ellen göra lite mat sen ska vi nog ut och åka pulka oh skidor. Perfekt väder för att åka pulka!! JIPPY!!


4 Januari

Igår var dagen helt perfekt. Jag va hos Ina hela dagen och vi hade det såå mysigt. Jag kom till henne kl 7.45 för både mamma och pappa jobbade. Men men vi hade det ändå jättetrevligt. Kanse lite obehagligt när en svart bil med svarta rutor körde efter oss men vi är ju smarta så vi gömde oss. När jag kom hem så hade mamma gjort kvällsmat till mig, väldigt gott och sen titta vi lite på tv och sen gick jag ner och la mig i källaren för jag sov ju ingeting natten till måndagen men inatt har jag sovit hur bra som helst och nu är jag pigg igen!! :) Ha det bra!


inte trött...?

Jag vet inte vad som hände i natt men jag sov kanske högst 2 timmar, det är inte mycket men konstigt nog så är jag inte trött men det kommer väl i kväll. Nu är jag hos ina och kom kl 7.45 och ska vara här hela dagen. Hoppas hon inte bli allt för trött på mig! thihi. Jag stod för maten idag. det blev potatis-och löksoppa. Väldigt gott!
Nu får ni ha det så bra så ses vi alla goda människor! :D


Slappedag..

Idag sov jag och louise till 12.20. kanske lite länge men man måste få sova länge någon dag också. idag blir det att ligga framför tv:en hela dagen och imorgon ska jag till ina. både mamma och pappa jobbar så jag får åka med pappa kl 07.45 till tyringe men sen så sommnar väl jag och ina om igen. haha ha det bra så ses vi!


bästa nyår!!

Måste säga att detta nyåret har varit det bästa någonsin. Jag  har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde igår när vi spelade "Absolut överens" Jag spelade med Frida och jag måste säga att det gick över förväntan, vi vann inte men det gick ändå väldigt bra och sen så ska jag och frida gå på cirkus. haha det va rnog det roligaste! haha!!Vi va 9 st. emma, raffe, patrik, frida, fanny, felicia, jag, mamma och pappa. Så himla kul va det så jag får tacka alla som bidrog till en sån härlig nyår som jag eller jag tror alla vill göra en repris detta året.

Tänk, nu är det inite 2010 längre. det har inte varit julafton och inte nyår. Nu är det 2011!


RSS 2.0