UNDERBARA NATT.. .

GOD MORGON!
jag och maja gick in i tältet vid 11-tiden igår kväll. Tanken, den va ju den att vi skulle sova ...men så blev de inte riktigt .
Vid 1-tiden hade ingen av oss sovit något alls, så vi tog på oss skor och tog en liten runda ut på tomten.
Kollade på stjärnhimmlen..sen gick vi in och la oss igen. Vid 2´hade vi fortfarande inte sovit, tog på oss skorna och tog en liten runda igen. Vi gick in i tältet, vi 3-tiden hade vi inte sovit något. tog på oss skorna och gick ut. Vi denna tiden hade stjärnona börjat att försvinna, då fick jag och maja en idë. Vi tänkte, vi kan inte sova tältet för att de står i en backe..
De är lika hårt underlag inne i tältet som de är på alltandäcket....Vi tog våra sovsaker och la oss ute på alltandäcket, HAHA, vi låg asså under bar himmel. De va heelt underbart! De va kul att se hur de ljusande. Men vi halv 5-tiden kände vi att de va lite kallt, så vi flyttade in under tak. Men under våran natt har vi sovit 4 timmar, vi har försökt sova på 3 OLIKA STÄLLEN. undra hur jag o maja kommer att vara ikväll. Maja kom nu precis ut ifrån sovrummet, hon försökte sova men de gick inte. Men hon är lite pömmsig ! HIHI




Vi har de hur mysigt som heeeeeeelst !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0